Snowboard nybegynner 8-15 år (kan ikke ta heis) 454

Kurs

Fra dato
12. februar kl. 08:00
Til dato
13. februar
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn, Ungdom
Turtyper
Kurs, Skikurs, Snowboard,
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger , Skiskolen 2022
Turkode
454
Dette arrangementet er over!

Kursbeskrivelse
Kurset Snowboard nybegynner 8-15 år (kan ikke ta heis) er for deltakere som ønsker å trene svingteknikk gjennom bruk av terreng, balanse og lekøvelser. Det vil også bli gitt veiledning i fallteknikk og bruk av heis. 

Påmeldingsfrist 
Søndag 30. januar 2022

Pris medlem DNT/Aftenbladet: 1700,-
Pris ikke medlem: 2300,-

Bli medlem i DNT
125 ,- Barn (0-12 år)
205,- Skoleungdom (13-18 år) 

Aftenbladkort gir 20% på skiskolen

  1. Åpne denne lenken https://goo.gl/forms/MzYrs8KqlRz2unMo2   
  2. Skriv inn gyldig Aftenblad kundenummer 
  3. Bruk enganskoden i påmeldingen

* Mangler du kundenummer i Aftenbladet? 
Send SMS med tekst: SAKORTET til 1905


Henting og levering
Oppmøte er ved parkeringsplassen Forus Travbane kl. 0800 begge dager, bussene har avgang kl. 0830. 
Kart til parkeringsplass. Hjemkomsten beregnes til ca. 1730. Bussene vil stå oppstilt på parkeringsplassen, og oppslag i bussens rute hjelper deltakerne å finne frem til riktig buss. Parkeringen dirigeres av vakter. Følg anvisningene, så kommer alle raskere avgårde. Eneste stoppested for på- og avstigning er Forus travbane. Informasjon om hvilken buss og hvilket parti deltakeren tilhører blir sent pr e-post. 

VIKTIG INFO!

Transport
Alle deltakerne må følge oppsatt buss. Transport i privatbiler eller oppmøte direkte på øvingssted er kun mulig for de som har skrevet dette i kommentarfeltet ved påmelding. Det er ikke mulig å kombinere busstransport og egentransport. Dersom en ønsker å fikse transport selv gjelder dette begge dager.  De som har meldt seg på kurs med oppmøte i skitrekk må møte opp i forhold til informasjonen som blir tilsendt pr e-post. 

Venner på samme parti
Dersom en har ønsker om å få venner/søsken på på samme parti må dette spesifiseries i kommentarfeltet. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan garantere at søsken/venner kommer på samme parti, selv om dette er spesifisert i påmeldingen. Dersom det er større aldersforskjell enn 2 år er det ikke mulighet for å komme på samme parti.

Nedre aldersgrense 8 år
Nedre aldersgrense er satt til 8 år. Det vil si alle barn som fyller 8 år det året de deltar på skiskolen kan melde seg på skiskolen. 

Vilkår for deltakelse på skiskolen 
STF vil gjøre sitt ytterste for å gjennomføre skiskolen uavhengig av vær og føre, men ikke om det går på bekostning av sikkerheten. STF kan avlyse skiskolen på grunn av dårlig vær, flom, stengte veger eller lignede forhold som hinder at arrangementet kan avvikles. Ved avlysning av slike grunner refunderes kun deler av deltakeravgiften, da STF har utgifter som går uavhengig av gjennomføring. Dersom en dag av to avlyses tilbakebetales 30 % av deltakeravgiften. Dersom begge dagene på et to dagers kurs avlyses tilbakebetales 70 % av deltakeravgiften. 

Ellers gjelder våre vanlige vilkår
Vilkår for deltakelse

Buss- , parti og startnummer
Det er veldig viktig at alle deltakere vet hvilken buss de skal reise med og hvilket parti de tilhører. Dette blir sendt pr SMS noen dager før. Alle deltakerne under 16 får tildelt startnummer i bussen første dag. Voksenpartien får ikke startnummer. 

Hvor arrangeres skiskolen? 
Skiskolen arrangeres i skitrekkene: Stavtjørn, Ålsheia, Tjørhomfjell, Ådneram og Fidjeland. Akkurat hvilket trekk de ulike partiene drar til blir bestemt ut ifra nivå og værforhold. Langrennpartiene bruker nærmeste egnede sted. Madland og Sinnes er steder som er benyttet tidligere år.

Bruk hjelm
Deltakere på alle kurs unntatt langrenn må bruke hjelm!

Utstyr
Det er dessverre ikke mulig å leie utstyr i skitrekket. Alle deltakere på Skiskolen må ha med eget utstyr. Årsaken til dette er vi ønsker å bruke mest mulig tid i bakken. Dette er avhengig av at vi bruker minst mulig tid på annet. 

Kle deg riktig!

  • Ull mot kroppen
  • Mellomlaget av ull
  • Vindtett bomullstøy eller regntøy ytterst
  • Ikke bruk tykk genser når du går.
  • Vel møtt på skiskolen!

Mat og klær

Husk å ta med følgende utstyr:

1. Eget utstyr
På grunn av oppdeling av partier ber vi om at også søsken har hvert sitt utstyrsett (ski, sekk, mat, varm drikke og klær etc).

2. Ryggsekk
Mat, klær etc. må pakkes i ryggsekk. Deltakere må selv frakte utstyr fra buss til varmestue.

3. Gode og varme klær
All aktivitet er basert på å være ute, og det kreves derfor at deltakerne er godt og riktig kledt for forholdene.

4. Regnjakke
Flere av dagene på Skiskolen har vært temmelig våte. For at barna skal holde seg tørre og varme er det lurt å ha med regntøy i sekken selv om været i byen er bra om morgenen.

5. Ekstra votter, sokker og genser
Det er godt å kunne ta på noe tørt både underveis og i bussen på hjemturen.

6. Matpakke
Det er viktigere å ha med en god matpakke og varm drikke enn f.eks. chips og brus. Vi anbefaler to nistepakker med brødskiver, frukt, en sjokolade evnt. kjeks.

7. Skiutstyr
For mange deltakere er Skiskolen årets første møte med skiutstyr etter forrige sesong. Hva er vel mer trist enn å komme til instruksjonen med dårlig eller ødelagt utstyr? Instruktørene og arrangørene har liten mulighet til å foreta reparasjoner, derfor anmoder vi alle om å kontrollere sitt utstyr nøye. Ski og staver må være ordentlig sammenbundet og alt utstyr må være merket med navn og adresse.

 

Kontaktinformasjon: