Avlyst Årsmøte i DNT fjellsport, Lillehammer.

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Pga. Covid restriksjoner avlyses årsmøtet. Nytt forsøk på gjennomføring kan komme senere.

Vi inviterer alle som er med i DNT fjellsport på Lillehammer til årsmøte. Årsmøtet er en ypperlig anledning til å bli kjent med flere med samme interesse. Derfor fungerer vårt årsmøte like mye som en sosial sak og et informasjonsmøte. 

Program.

  • Turprogrammet fremover så langt det er klart.
  • Faglig innslag.
  • Det blir servering og blant annet derfor har vi påmelding. Turprat og sosial omgang. 
  • Valg av nytt styre.

Du trenger ikke være medlem i DNT Lillehammer for å være med på dette møtet, selv om det på mange turer er krav om medlemskap i DNT. 

Styret i DNT Fjellsport, Lillehammer har som oppgave å arrangere turer og samlinger. Finne turledere etc. Fjellsportsgruppa er representert i styret i DNT Lillehammer. Hvis noen har lyst å være med styret eller vil ha mer informasjon om dette, ta kontakt med Erland som er daglig leder i DNT Lillehammer eller Øyvind (977 95 597) som er leder i fjellsportsgruppa.

Om smittevern.

Det er innført strengere smittevern og derfor alle melde seg på. Det er satt en antallsbegrensning og denne kan bli endret fra til minimum 20. 

Endret 9. desember kl. 10:00

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Øyvind Hasli