AVLYST Gratis aktivitetslederkurs for frivillige (918) AVLYST

Dette arrangementet er over!

Vi trenger flere voksne som kan være med som aktivitetsleder i Barnas turlag eller som ønsker å starte opp en Turboklubb i sitt nærområde , derfor inviterer vi til aktivitetslederkurs. Dette er et praktisk kurs med aktiviteter rettet mot barn og friluftsliv. Både gamle og nye turledere er velkommen! 

Om kurset: 
Kle deg godt etter vær (vind og vanntett, husk lue og votter), dette er et 3 timers utendørskurs. Det blir gjennomgang og praktisering av ulike aktiviteter, gjennomgang av turlederrollen osv. før vi avslutter med å lage mat på bålet. Etter endt kurs drar du hjem med masse tips til aktiviteter, leker og turer. I tillegg har du blitt kjent med mange trivelige Barnas Turlag entusiaster og fått et større turnettverk.

Oppmøte: 
Kl 18-21 i Sandtangen i Bryne.

Personlig utstyr som må tas med:

  • Kopp, skål, bestikk til spising
  • Sitteunderlag
  • Hodelykt
  • Turkniv om du har

Deltakerpris:
Gratis for medlemmer som gjennomfører/skal gjennomføre turer for Stavanger Turistforening Barnas Turlag, Turboklubben og DNT tilrettelagt.
500,- for ikke medlemmer. 

No show fee kr. 500,- Dersom du ikke kan komme må du gi snarlig beskjed til tale@stf.no, hvis ikke blir det sendt ut faktura.

Dette kurset er for medlemmer Bli medlem 

 

AVLYST Gratis aktivitetslederkurs for frivillige (918) AVLYST

Vi trenger flere voksne som kan være med som aktivitetsleder i Barnas turlag eller som ønsker å starte opp en Turboklubb i sitt nærområde , derfor inviterer vi til aktivitetslederkurs. Dette ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marte Dale
  • Ronny Rustøen