Gratis aktivitetslederkurs for frivillige (918)

Kurs

Dato
17. oktober kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Turtyper
Kurs, Turlederkurs, Barnasturlag, Dnttilrettelagt, Turboklubb
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger , Turlederkurs
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
918

Vi trenger flere voksne som kan være med som aktivitetsleder i Barnas turlag eller som ønsker å starte opp en Turboklubb i sitt nærområde , derfor inviterer vi til aktivitetslederkurs. Dette er et praktisk kurs med aktiviteter rettet mot barn og friluftsliv. Både gamle og nye turledere er velkommen! 

Om kurset: 
Kle deg godt etter vær (vind og vanntett, husk lue og votter), dette er et 3 timers utendørskurs. Det blir gjennomgang og praktisering av ulike aktiviteter, gjennomgang av turlederrollen osv. før vi avslutter med å lage mat på bålet. Etter endt kurs drar du hjem med masse tips til aktiviteter, leker og turer. I tillegg har du blitt kjent med mange trivelige Barnas Turlag entusiaster og fått et større turnettverk.

Oppmøte: 
Kl 18-21 utenfor det hvite huset på Gramstad  i Sandnes.

Personlig utstyr som må tas med:

  • Kopp, skål, bestikk til spising
  • Sitteunderlag
  • Hodelykt
  • Turkniv om du har

Deltakerpris:
Gratis for medlemmer som gjennomfører/skal gjennomføre turer for Stavanger Turistforening Barnas Turlag, Turboklubben og DNT tilrettelagt.
500,- for ikke medlemmer. 

No show fee kr. 500,- Dersom du ikke kan komme må du gi snarlig beskjed til tale@stf.no, hvis ikke blir det sendt ut faktura.

Dette kurset er for medlemmer Bli medlem 

 

Gratis aktivitetslederkurs for frivillige (918)

Vi trenger flere voksne som kan være med som aktivitetsleder i Barnas turlag eller som ønsker å starte opp en Turboklubb i sitt nærområde , derfor inviterer vi til aktivitetslederkurs. Dette ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Marte Dale
  • Ronny Rustøen