Podlestløypa - nærtur på Jæren (1320)

Fellestur

Dato
19. januar kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Jæren, Kveldstur, Nærtur, Ettermiddagstur
Arrangører
Jæren Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1320
Dette arrangementet er over!

Turen starter ved parkeringsplassen ved Orre samfunnshus. Vi går mot Salteskogen og tek eit par runder i løypene der. Tibake går vi via Øgårdsvegen. Turen er ca 8,6 km, og vi brukar nok 2 timar ialt. 

 • Oppmøte: Parkeringsplass ved Orre samfunnshus. Turen starter her kl 1730. 
   
 • Turleiar: 
  Randi Otterlei Malmin, mob. 934 89 250.
   
 • Ta med: hodelykt og refleksvest. 

Denne turen er ein av nærturane som går kvar annan onsdag kl 17.30 på Jæren. Nærturane er eit samarbeid mellom Jæren Turlag og kommunane Time, Hå, Klepp og Gjesdal. Jæren turlag har eit fadderlag som har ansvaret for merkinga av 24 næturer i dei fire kommunane. Følg gjerne turlaget på Facebook.

For at du skal kunne delta trygt på denne turen i forhold til smitte av Covid 19, har vi begrenset antallet som kan delta på turen. Det er påmelding for å delta, og vi ber alle om å ha med seg munnbind i tilfelle det oppstår en situasjon der det ikke er mulig å opprettholde 1 m avstand. Vi følger STF og DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet.

Podlestløypa - nærtur på Jæren (1320)

Turen starter ved parkeringsplassen ved Orre samfunnshus. Vi går mot Salteskogen og tek eit par runder i løypene der. Tibake går vi via Øgårdsvegen. Turen er ca 8,6 km, og ...

Kontaktinformasjon:

 • Randi Otterlei Malmin
 • Tlf. 93489250

Turleder:

 • Randi Otterlei Malmin