2021 lykter bak Dalsnuten (100)

Arrangement

Dato
6. november kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, , Lysfest, Lykterbakdalsnuten, Kulturarrangement, Lyktetur, Gramstad, Familiearrangement
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger , Sandnes Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
100
Dette arrangementet er over!

Merk! 

Alle deltakere må ta skyttelbuss fra sandnes sentrum. 

VIKTIG INFO. Sjekk gjerne denne siden for eventuelle oppdateringer lørdag formiddag.

Veien opp til Gramstad er stengt. Alle deltakere må ta skyttelbuss opp. 

Skyttelbuss fra Vågen videregående skole i Sandnes sentrum. Holbergsgate 23, 4306 Sandnes. ( Området som er vendt ut mot Gravarsveien)  Bussene begynner å gå kl. 1745 og vil gå fortløpende i skytteltrafikk tur og retur Sandnes sentrum - Gramstad gjennom hele arrangementet.  Ventetid opp til 30 min må påberegnes

 

Når mørket senker seg, våkner det til liv på Gramstad. Trollene kommer ut av berget, heksa forbereder heksebrygget og nøkken dukker opp i Revholstjern. Dans og musikk blander seg med mystikk. Bli med på en kveld fylt med magi.    

Reflekser og  lys i skogen viser vei. Hvis alle tar med hver sin lommelykt kan det bli en flott lyslenke bak Dalsnuten denne kvelden. Det danner en fasinerende lysorm i det åpne landskapet. 

Turen går delvis på grusvei og delvis på smale stier. Turen er ikke mer enn knapt 1.2 km lang. Det er ikke sterk stigning, men terrenget er ulendt og det er helt mørkt. Barnevogner kan trilles på deler av løypen. Hver og en går i sitt eget tempo. Veivisere langs hele turen.

Skremmeskogen er ikke for pyser. Her venter overraskelser som vi ikke vil røpe. Det er ingenting farlig - men som sagt - ikke for de mørkeredde. Det er veldig fint å gå gjennom koseskogen istedenfor.   

Utstyr: 
Husk lommelykt/ hodelykt. Det er viktig å være godt kledd. Varme klær og gode støvler (regnstøvler eller fjellstøvler) er nødvendig for å få en behagelig opplevelse. Ta gjerne med noe å sitte på. 

NB! Det er mørkt så det er viktig at barna har egen lykt og at man går sammen på turen. Skulle man bli adskilt, så kontakt en av dugnadsfolkene fra turistforeningen.

Anbefalt aldersgrense 4 år. Alle barn må være i følge med en voksen under hele arrangementet.

Pris: Medlem / ikke medlem

Voksen 140,- / 180,-

Barn  80,- / 100,-

Alle deltakere må ta skyttelbuss fra sandnes sentrum. 

VIKTIG INFO. Sjekk gjerne denne siden for eventuelle oppdateringer lørdag formiddag.

Veien opp til Gramstad er stengt. Alle deltakere må ta skyttelbuss opp. 

Skyttelbuss fra Vågen videregående skole i Sandnes sentrum. Holbergsgate 23, 4306 Sandnes. ( Området som er vendt ut mot Gravarsveien)  Bussene begynner å gå kl. 1745 og vil gå fortløpende i skytteltrafikk tur og retur Sandnes sentrum - Gramstad gjennom hele arrangementet.  Ventetid opp til 30 min må påberegnes.

Anbefalt aldersgrense på arrangementet er 4 år. Alle barn må være i følge med en voksen under hele arrangementet. Det er tre punkts seler i alle seter på bussen. Det er ingen fastmonterte barneseter, men deltakere kan ta med eget sete/pute om ønskelig. Dersom dere tar med eget bilsete så kan de oppbevares ( på eget ansvar)  i kjelleren i det hvite huset på Gramstad under arrangementet. Barn under 3 år må ha eget bilsete. https://www.tryggtrafikk.no/

Se generelle villkår for deltakelse

Viktig å registrere mailadresse og mobilnummer ved påmelding
Kontakt arrangementasnvarlig i STF sin administrasjon : Kristine Helland 97751692

2021 lykter bak Dalsnuten (100)

Merk!  Alle deltakere må ta skyttelbuss fra sandnes sentrum.  VIKTIG INFO. Sjekk gjerne denne siden for eventuelle oppdateringer lørdag formiddag. Veien opp til Gramstad er stengt. Alle deltakere må ta ...

Kontaktinformasjon: