Vinterlys 2022 - i hjertet av Hillevåg

 

Velkommen til Vinterlys 2022, lørdag 15.januar ved Kvaleberg skole i Hillevåg/ Stavanger. Alle er velkommen, og mangfoldet er stort - ta med deg familien, bamsen, barn, naboen, bekjente, kom med barnevogn, sittende i rullestol, syklende eller gående.
Dette er et gratis arrangement for hele familien og byen!

Tid: 17.00-21.00.
Kl 18: Åpning av Vinterlys og Frivillighetens år 2022 ved ordføreren; Kari Nessa Nordtun. Påfølgende åpningsseremoni med Tore Pang, sjonglørgruppen Flaks, musikk og lysshow på scenen.

Vinterlys arrangeres i år av Stavanger turistforening i samarbeid med frivillige barne- og ungdomsorganisasjoner, lokale bedrifter og skoleelever i Hillevåg. Her er mange bidragsytere, og uten den store frivilliginnsatsen hadde Vinterlys ikke vært mulig å gjennomføre. Dette er et stort lagarbeid, som vi ønsker å ferie sammen med dere!

Vinterlys 2022 blir fullspekket med aktiviteter, matboder, lys, sceneshow, dans, musikk, utedisco og masse masse mer. Du finner de ulike organisasjonene, aktivitetene og standene på oversiktskartetene som er plassert ut langs løypa.

Praktisk informasjon:
Det er viktig å være godt kledd, ta på varme klær, vind og vanntett.
Det er mørkt så vi oppfordrer foreldre å ta refleksvest på barna og merke denne med mobilnummer til foresatte. Skulle man bli adskilt, så kontakt en av dugnadsfolkene fra Turistforeningen (de har rød vest med T på).
Barn som kommer bort fra sine foreldre skal følges til standen til Turistforeningen eller til nærmeste frivillige med rød T vest som følger barnet til Turistforneingsstanden. Barnet vil bli ivaretatt av frivillige her inntil foreldrene er funnet.

Takk til gode støttespillere som gir øknomisk støtte:

- Hillevåg kommunedelsutvalg
- Stavanger kommune
- Inge Steenslands Stiftelse
- Felleskjøpet