Avlyst Kosetur til Nodhagen med DNT ung voksen (448)

Fellestur

Fra dato
19. november kl. 17:00
Til dato
21. november
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT ung Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
448
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Vi drar på kosetur i én av årets mørkeste måneder. Her blir det garantert lave skuldre, god mat, fyr i ovnen og masse hygge! Vi satser på kortspill, kubb, og en liten tur i nærområdet. 

Nodhagen på Bersagel er en 10 mål stor eiendom som ligger idyllisk til ved sjøen. Dette er et eldorado for de som vil drive friluftsaktiviteter som fisking, bading, padling eller roing. I tillegg er det et godt utganspunkt for en rekke turmuligheter, hvor merket sti til Vårlivarden er det naturlige valget for en topptur. Det er også tilgang til båt for dem som vil på båttur.

Aldersgrense
18-26 år

Program

Dag 1

Vi møtes i Stavanger, utenfor STFs lokaler i Olav Vs gate 18, kl 17.00 på fredagen. Herfra kjører vi ca en halvtime til Nodhagen, hvor vi innlosjerer oss. De som vil kan sove i hengekøye i naustet! Vi blir kjent, lager middag, spiller kort og koser oss. 

Dag 2

Etter en god frokost finner vi enten på litt aktiviteter ute, gjerne kubb og en liten tur. Dersom været er dårlig, har vi mange koselige inne-aktiviteter på lager. Ta gjerne med fiskestang hvis du har lyst til å prøve noen kast fra brygga! 

Dag 3

Etter en avslappende morgen rydder vi oss ut av hytten og drar hjemover. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Pris
Medlem i DNT / ikke medlem
600 kr / 800 kr

Prisen dekker
Prisen inkluderer transport, middag, turledere, overnatting på hyttene. Frokost, lunsj og snacks medbringes av den enkelte.

Pakkeliste

Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Se også DNTs film med tips om hvordan pakke sekk sommer. Husk at turen går høsten, og det kan bli kaldt og surt på fjellet. Det er lurt å ha med både lue, votter og en skikkelig varm jakke. 

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Tenk på miljøet og kjøp brukt, lån eller lei utstyr. Miljøvett er fett! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er utstyr du trenger som ikke finnes på Frilager. Det pleier å ordne seg. 

Spesielle behov
Vi ber om at deltakere med sykdommer eller matintoleranser som kan påvirke turen gi beskjed om dette i kommentarfeltet ved påmelding.    

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

 
Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Tale Klingsheim på tale@stf.no

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT ung arrangementer 
DNT ungs program

Følg oss på Facebook og Instagram

 

Kosetur til Nodhagen med DNT ung voksen (448)

Vi drar på kosetur i én av årets mørkeste måneder. Her blir det garantert lave skuldre, god mat, fyr i ovnen og masse hygge! Vi satser på kortspill, kubb, og en ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Veslemøy Østebøvik
  • Liva Rage Aasvold
  • Emma Bugge Gjerdevik