DNT ungs tradisjonsrike høsttur (446)

Fellestur

Fra dato
13. oktober 2021 kl. 12:00
Til dato
15. oktober 2021 kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ungdomstur, Hyttetur, Høsttur
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT ung Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
446
Dette arrangementet er over!

 

Sommeren er kanskje over, men vi mener at høsten er en minst like bra tid å gå i fjellet! Denne gangen kjører vi en tredagerstur midt i høstferien for å komme oss bort fra byen og oppleve fjellet på sitt fineste. Turen går fra Nes til Nilsebudammen med overnatting på den nye hytta i Viglesdalen og på Stakken. Vi gleder oss til tur og krysser fingrene for fint vær. Kjekk tur blir det uansett!

Aldersgrense
15-19 år

Planleggingsmøte

Tursenteret kl. 17.00 tirsdag 5.oktober i Olav Vs gate 18, Stavanger.

Program

Dag 1

 

Vi møtes i Stavanger, utenfor STFs lokaler i Olav Vs gate 18, kl 12.00 på onsdagen. Herfra kjører vi ca en time til Nes, hvor turen til Viglesdalen starter. Turens første etappe er på ca 7 km og vi bruker ca 3 timer. Når vi kommer frem blir det sosiale aktiviteter frem til det er tid for middag. Da disker vi opp med taco! 

Dag 2

Etter en deilig frokost legger vi ut på turens andre etappe. Denne er på ca 9km og går gjennom spektakulært høyfjellsterreng. Vi beregner å bruke litt over 4 timer. Det blir mye stigning denne dagen, men vi tar oss god tid og unner soss noen badepauser dersom det er fint vær :) Vel fremme på idylliske stakken lager vi deilig middag og har en lang og sosial kveld. 

Dag 3

Etter en avslappende morgen starter vi turens siste etappe. Den er på ca 4 km og går til NIlsebudammen hvor bussen henter oss. Vi beregner å være tilbake i Stavangher ca kl 16.00. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Pris
Medlem i DNT / ikke medlem
600 kr / 800 kr

Prisen dekker
Prisen inkluderer transport, middag, turledere, overnatting på hyttene. Frokost, lunsj og snacks medbringes av den enkelte.

Pakkeliste

Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Se også DNTs film med tips om hvordan pakke sekk sommer. Husk at turen går høsten, og det kan bli kaldt og surt på fjellet. Det er lurt å ha med både lue, votter og en skikkelig varm jakke. 

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Tenk på miljøet og kjøp brukt, lån eller lei utstyr. Miljøvett er fett! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er utstyr du trenger som ikke finnes på Frilager. Det pleier å ordne seg. 

Spesielle behov
Vi ber om at deltakere med sykdommer eller matintoleranser som kan påvirke turen gi beskjed om dette i kommentarfeltet ved påmelding.    

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

 
Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Tale Klingsheim på tale@stf.no

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT ung arrangementer 
DNT ungs program

Følg oss på Facebook og Instagram

 

DNT ungs tradisjonsrike høsttur (446)

  Sommeren er kanskje over, men vi mener at høsten er en minst like bra tid å gå i fjellet! Denne gangen kjører vi en tredagerstur midt i høstferien for ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Birk Gjerdrum Vatland
  • Andreas Berge Formo