Hyttevakt helg 2021, 19.-21.november

Dugnad

Fra dato
19. november kl. 08:00
Til dato
21. november kl. 16:00
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Rydding, Hyttevakt
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dugnad

Som hyttevakt påtar man seg å være tilsyn på en hytte for en gitt periode. Hyttevakten organiserer belegget på hytta, og påser på en hyggelig måte at hyttereglene følges. Hyttevakten gir hjelp og veiledning i hytta til besøkende, og ”opplæring” til nye medlemmer. I tillegg kan hyttevakten få ulike vedlikeholdsoppgaver som gjøres på hytta under tilsynsperioden

Meld deg på de periodene som kan være aktuelle for deg, så tar vi kontakt. Denne helgen er det Skåpet, Kvitlen, Viglesdalen og Bakken Gard vi ønsker hyttevakt på. Hyttevaktene tildeles etter "førstemann til mølla" prinsippet.

Dette passer fint for familier og voksne. Noen hytter er mer tilrettelagt for barn enn andre, men vi hjelper til med å finne en hytte som kan passe. Hyttene har egne tilsynsrom som man bor på.

For at du skal være godt forberedt som hyttevakt anbefaler vi å ta et Ambassadørkurs, som er et Bli kjent kurs, hvor du lærer mer om arbeidet og verdiene til Stavanger Turistforening og får muligheten til å bli kjent med andre frivillige. Vi tilbyr også kurset digitalt hvis du ikke finner en dato som passer.

Du må gjerne ta kontakt dersom du er interessert og ønsker mer informasjon: frivillig@stf.no

Kontaktinformasjon: