Dugnad Nilsebu 1.-5.november

Dugnad

Fra dato
1. november kl. 08:00
Til dato
5. november kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Dugnad, Snekring, Rydding, Matlaging
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
957
Dette arrangementet er over!

Nilsebu turisthytte er en av Stavanger turistforenings (STFs) eldste hytter, fra 1911. Hytta ligger på 735 moh, sentralt i Hjelmelandsheiene

I høst arrangerer vi dugnader i forbindelse med rehabilitering av hytta. Fokuset for dugnadene blir riving av tak og vegger, og klargjøring for en ny og bedre planløsning for god utnyttelse av hyttas areal. Kjøkken, soverom og fellesareal skal forbedres. Vi har også behov for hjelp til riving, rydding, snekring og matlaging.

Man må selv komme seg til Nilsebudammen, hvor man blir hentet med båt. Man kan selv velge antall dager for deltakelse, men på grunn av reisetid er minimum 2 dager sammenhengende.

Det vil til enhver tid være 2-3 tømrere til stede i tillegg til maks. 4 frivillige.

Nilsebu ligger ved det regulerte Nilsebuvatnet. Her er det gode fiskemuligheter, det samme gjelder for vassdraget i Storådalen som renner ut i Nilsebuvatnet like ved hytta. Det er også mange turmuligheter ut fra hytta.

Da håper vi å treffe deg på Nilsebu.

Ta kontakt med stian@stf.no eller jone@stf.no dersom du har spørsmål.

 

Dugnad Nilsebu 1.-5.november

Nilsebu turisthytte er en av Stavanger turistforenings (STFs) eldste hytter, fra 1911. Hytta ligger på 735 moh, sentralt i Hjelmelandsheiene I høst arrangerer vi dugnader i forbindelse med rehabilitering av hytta. ...

Kontaktinformasjon: