Avlyst Natt i naturen for DNT tilrettelagt (575)

Arrangement

Fra dato
6. november kl. 15:30
Til dato
7. november kl. 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Arrangement, , #Nattinaturen, Ungpåtur, Friluftslivtilrettelagtforutviklingshemmede, Klartdetgår
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
575
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Må avlyses grunnet annet arrangement som kolliderer

Lørdag til søndag 6.-7. november inviterer vi alle "Ung på tur" DNT tilrettelagt til å gjennomføre en "natt i naturen" ved gapahaukene på Gramstad. Her er mulighetene mange, og vi har både telt, hengekøyer og gapahauk tilgjengelige. Det vil også bli mulighet til å sette opp lavvo ved interesse! Det vil være turledere tilgjengelig, samt felles aktiviteter (valgfri deltagelse) som passer de fleste, samt felles mat/måltid på bålet og uhøytidelig bålhygge i god koronaånd. En ypperlig mulighet til å føle mestring og trygghet ved å sove utendørs før comfort-temperaturen for mange blir litt i laveste sjiktet. Familie oppfordres til å være med, og vi tar også gjerne imot forslag til aktiviteter eller andre ønsker. 

Ta med, klær og utstyr til å tilbringe en natt utendørs. Av mat trenger dere bare å ha med frokost til søndagen om dere spiser standard brødmat og pålegg. Felles middag på lørdagskveld på bålet. Har du noen allergier eller lignende - ta med egen mat du vet du liker godt. Gjerne noe som kan varmes på bål. Felles oppmøte ved Gramstadlåven hvor vi går sammen til området ved gapahaukene og evt hjelper til med å rigge til for natten. Her vi også traller og er behjelpelige med å transportere bort utstyr og sekker for de som har behov for dette.

Vi gleder oss skikkelig, og håper vi er mange flere som vil dele denne minnerike novembernatten utendørs sammen med oss :D

Aktiviteten er gratis å delta på - men vi oppfordrer alle til å støtte oss ved å melde seg inn som medlem i Den Norske Turistforening, her

Alt av utstyr til ønsket overnattingsmåte kan skaffes/leies gratis via oss (hengekøye, gode soveposer, telt, liggeunderlag, tretelt etc) - bare gi beskjed innen 27.oktober til turleder Morten eller til beate@stf.no.

Turleder : Morten Abrahamsen

 

 

 

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Morten Abrahamsen