Kom deg ut - dagen ved Melsvatnet

Arrangement

Dato
5. september kl. 10:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Seniorer
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Fellestur, Sommer, Sol, Fottur, Tur, Fjelltur, Finvær, Vestlandet
Arrangører
Jæren Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Turistforeningen ønsker med denne dagen å blåse liv i den gode gamle søndagsturen for hele familien, og å gi flest mulig en smakebit på det beste man kan oppleve i naturen. Det gis gode muligheter til å møte andre barnefamilier, eller gå en god tur sammen med andre voksne. 

Ta med familie og venner og bli med på naturløype rundt Melsvatnet søndag 5. september!

Denne "Kom Deg Ut" dag blir litt annerledes enn tidligere. For å ivareta retningslinjer knyttet til COVID 19 situasjonen, blir det i høst kun naturløype for familier - med påmelding (maks 200 plasser). 

Løypen starter fra en av de to parkeringsplassene ved Melsvatnet. Løypen er ca. 4 kilometer, men er lettgått og kan gjennomføres også for små føtter og med barnevogn.

Registreringskort utleveres ved start til de som har meldt seg på. Utfylt kort leveres i mål, og det blir premietrekning kl. 14. Vinnere publiseres på facebook siden til Barnas Turlag Jæren og Jæren Turlag. Ta med egen blyant!

Arrangementet starter kl. 10 og varer fram til kl. 14. Du går turen når det passer deg, og husk å holde avstang til andre familier.

Kom deg ut - dagen ved Melsvatnet

Turistforeningen ønsker med denne dagen å blåse liv i den gode gamle søndagsturen for hele familien, og å gi flest mulig en smakebit på det beste man kan oppleve i ...

Kontaktinformasjon: