Hillevågsturen med Kjartan Skjelde (559)

Fellestur

Dato
16. september 2021 kl. 10:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tilrettelagt, Matlaging Ute
Arrangører
Stavanger Turistforening, Lavterskel , STF 60+ , Voksengruppa STF , Stavanger kommune , Pådriv
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
559
Dette arrangementet er over!

Bli med oss på tur til Hillevåg sammen med kjendiskokk og programleder Kjartan Skjelde! Turen er et samarbeid mellom Stavanger Turistforening og Stavanger kommune og arrangeres i forbindelse med den europeiske Mobilitetsuken. Hensikten med mobilitetsuken er å se på utfordringer knyttet til biltrafikken, få folk til å tenke gjennom sine egne reisevaner og inspirere til en mer miljø- og helsevennlig retning som sykkel, gange og kollektiv.

Siddisen Kjartan Skjelde er mest kjent som TV-kokk og som programleder i Camp Kulinaris og Masterchef. Han er opptatt av norsk matkultur, og vil på denne turen kokkelere litt  og dele noen turmat-tips med oss.

Ta med:
Gode sko og klær etter vær, kopp og skje, niste, drikke og sitteunderlag. Det vil bli en liten smaksprøve med fiskesuppe. 

Deler av Hillevågsturen som skal rusles er en av de 52 hverdagsturene i Stavanger. Turistforeningen og Stavanger kommune samarbeider om hverdagsturene, i alt 42 mil med T-merka turløyper på kryss og tvers ute i det grønne og mellom husene over hele kommunen.

Her kan du lese mer om Hillevågsturen For oversikt over de ordinære onsdagsturer med turleder på 52 hverdagsturer: Klikk her

Turledere: 
Kjartan Skjelde og Stavanger turistforening

Påmelding: 
Turen er gratis, men har begrenset antall plasser og krever påmelding. Kun de som er forhåndspåmeldt kan være med. For å melde deg på klikk "Meld deg på" oppe til høyre. 

Frammøte, sted og tid:
Vi møtes på Hillevåg torg med Kilden handlesenter kl 10.00
Avslutning kl 14.00 ved Pådrivhuset, Flintegata 2 på Kvalaberg. Vi oppfordrer til å sykle, trille, gå eller reise kollektivt kolumbus.no 

Om mobilitetsuken: 
Mobilitetsuken blir markert hvert år fra 16. til 22. september i mange byer og tettsteder over hele Europa. Hensikten med mobilitetsuken er å se på utfordringer knyttet til biltrafikken, og å få folk til å tenke gjennom sine egne reisevaner og kanskje vri dem i en mer miljø- og helsevennlig retning.

 

 

Hillevågsturen med Kjartan Skjelde (559)

Bli med oss på tur til Hillevåg sammen med kjendiskokk og programleder Kjartan Skjelde! Turen er et samarbeid mellom Stavanger Turistforening og Stavanger kommune og arrangeres i forbindelse med den europeiske ...

Kontaktinformasjon: