Kom deg ut dagen - Vannassen

Dette arrangementet er over!

Søndag 5. september er det den store Kom deg ut-dagen - DNTs nasjonale turdag, og første gang i Hillevåg!

Oppmøte/start:
Kl 12 på STF standen (rødt telt) ved Vannassen (i krysset med lekeplassene). Her vil vi sjekke påmelding (ha klar kvittering på mobil) og dere vil få utdelt stempel og svarkupong til naturstien, husk kulepenn! 

Kle deg etter været, vi ser frem til en kjekk og aktiv dag med lek og moro for hele familien, det blir natursti, bålkos, leker, konkurranser, turer og mye mer! Gratis arrangement for hele familien. På grunn av koronasituasjonen krever vi påmelding for å delta på aktivitetene, maks 200. Gilde spanderer pølse på alle påmeldte. Denne kan du grille selv på en av bålpannene. Noen heldige vil også få et grillspyd (så langt lageret rekker).

Tidspunkt
Fra kl. 12-15 er det full aktivitet ved vår stand hvor du blant annet kan prøve deg i kano på Vannassen. 
Ta deg en tur på naturstien rundt Vannassen og ned Vårlibakken. Her er det mye spennende å utforske, og du kan møte terapiponniene, lage lamper hos Pippis verksted og gå i takt med korpset. Hos Pippi og terapiponniene er det salg av lapper, saft og kaffi. 

SAMARBEIDSPARTNERE:
Stavanger kommune, Pippis kunstverksted, Terapiponni, Kvaleberg Korps

Velkommen!

Kom deg ut dagen - Vannassen

Søndag 5. september er det den store Kom deg ut-dagen - DNTs nasjonale turdag, og første gang i Hillevåg! Oppmøte/start: Kl 12 på STF standen (rødt telt) ved Vannassen (i krysset ...

Kontaktinformasjon: