Planleggingsmøte for Søndagsturkomiteen (608)

Dette arrangementet er over!

Ny runde med turplanlegging! Tiden er inne for å få på plass turprogrammet for 2022 og vi gleder oss til å planlegge turåret sammen med våre turledere! Vi ønsker velkommen til etablerte turledere i Søndagsturkomiteen, nye turledere som er nysgjerrige på de lange spennende søndagsturene, og øvrige turledere som leker med tanken på å lede turer for denne turgruppen.

Søndagsturkomiteen arrangerer turer for dem som liker å gå litt lengre, litt brattere og litt mer krevende enn til vanlig. Felles buss bringer og henter turgruppen til og fra turmålet. Dette gir oss muligheten til å starte turen et sted og avslutte et annet, som gir oss ekstra spennende ruter.

Vi møtes på låven på Gramstad kl 18.00. Møtet er åpent for alle turledere som er interesserte i å lede turer for Søndagsturkomiteen. På møtet finner vi datoer for turene vi vil ha i 2022, kommer med turforslag og diskuterer aktuelle turmål, og får anledning til å mingle og avtale med andre turledere.  

NB! Av hensyn til smittevern er vi avhengig av påmelding på forhånd. Det er derfor viktig at alle som skal komme melder seg på. 

Hvis du allerede nå har et turforslag, kan du fylle det inn i turplanleggingskjemaet vårt. Det finner du her.

Planleggingsmøte for Søndagsturkomiteen (608)

Ny runde med turplanlegging! Tiden er inne for å få på plass turprogrammet for 2022 og vi gleder oss til å planlegge turåret sammen med våre turledere! Vi ønsker velkommen til ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Rune Olsen