Strikkekafe på Friluftslåven - DNT kolleksjonen med Olaug Kleppe (851)

Arrangement

Dato
26. august kl. 19:00 - 22:00
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Arrangement, Foredrag, Gramstad, Kulturarrangement, Strikkekveld, Strikkekafe, Friluftslåven
Arrangører
Stavanger Turistforening, Sandnes Turlag , STF 60+ , Gramstadtunet
Turkode
851
Dette arrangementet er over!

Torsdag 26. august blir det endelig ny strikkekafe på Friluftslåven på Gramstad med besøk av Olaug Kleppe som har designet en helt ny kolleksjon for DNT. 

Da Den Norske Turistforening fylte 150 år, kom denne vakre kolleksjonen til på oppdrag fra ukebladet Familien, og nå lanseres den i sin helhet i samarbeid med Sandnes Garn. Olaug Kleppe forteller hvordan hun har sett for seg alle de som gjennom årene har gått på de merkede stiene og overnattet i hyttene, da hun skapte denne serien av tradisjonelle design. Det subtile T-mønsteret som går igjen i designet symboliserer de T-merkede rutene, stiene, som fører inn til arnepunktene; hyttene som det er godt og trygt å komme frem til for en hvil, litt varme og noe å spise. Så blir kanskje plaggene også slike trygge varme rom å bære rundt på, om de har fargene til en hytte, en granskog eller en snøkledd vidde. De bærer alle hvert sitt hyttenavn.

Olaug  viser frem strikkeplaggene. Hun har også med seg brosjyrer, fargekart og noen nøster i kvaliteter som er brukt. Det blir ikke salg av garn denne gang, men det blir som vanlig utlodning av strikkepakke!

Inngang kr. 185 for medlemmer av Turistforeningen og kr. 225 for ikke medlem. Dette dekker matrett med tilbehør, kake og kaffe/te.

Det vil også bli anledning til å kjøpe mineralvann, øl og vin.

Kontaktinformasjon: