Klart det går - Juleavslutning Sveineskogen (558)

Fellestur

Dato
4. desember 2021 kl. 09:45 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Klartdetgår, Dnttilrettelagt, Turkatalog2020
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turkode
558
Dette arrangementet er over!

Klart det går! - Lørdagstur for voksne. Juleavslutning Sveineskogen

Oppmøte om ikke annet er avtalt : Ruten v/Coffee Berry i Sandnes kl 9:45

På denne siste lørdagsturen for 2021 skal Ann-Elin ta oss med i herlig skogsterreng i Sveineskogen, hvor vi i tradisjonens tro skal kose oss litt ekstra med gløgg og tilbehør. Husk en ekstra god og varm genser, votter, medbrakt kopp(!) og sitteunderlag til pausen. Dette gleder vi oss til! 

Pris: Gratis. Kostnad for privatkjøring fra felles oppmøtested til turstart er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Påmelding:
Via epost til Beate Eikemo (beate@stf.no) eller direkte til turleder - vennligst send fullt navn, mobilnr og en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging). Dersom man ikke sender med denne informasjon ved påmelding risikerer man å gå glipp av viktig informasjon. Ønsker man å ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.
Påmeldingsfristen er 1 uke før tur men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det.

Turleder : Ann Elin Bendiksen tlf : 926 27 831

 

 

Klart det går - Juleavslutning Sveineskogen (558)

Klart det går! - Lørdagstur for voksne. Juleavslutning Sveineskogen Oppmøte om ikke annet er avtalt : Ruten v/Coffee Berry i Sandnes kl 9:45 På denne siste lørdagsturen for 2021 skal ...

Kontaktinformasjon: