Teaterkveld for 60+: Våken Drøm – Vamp i teatret (719)

Arrangement

Dato
31. mai kl. 19:30
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Teaterkveld, Teater, Kultur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
719
Dette arrangementet er over!

I 2021 måtte vi dessverre avlyse, men fortvil ikke. Her kommer en ny sjanse til å se forestillingen sammen med 60+! Bli med til Rogaland teater og få en flott teateropplevelse! Denne gangen er det selveste Vamp vi skal se på teateret! Forestillingen Våken Drøm - Vamp i teatret er en fantasi bygd på Vamps univers. 

Billetter kjøpes ved å klikke på denne lenken. frist for påmelding 8. april.

Frammøte:
I foajeen på Rogaland teater. Vi har fått reservert bord der fra kl. 1830, så alle kan samles før forestillingen. 

Pris: 
Honnørprisen på denne forestillingen er kr 345,-. Gjelder for alle som er over 60 år. Ordinær pris er kr 490,-. 

Tid:
Kl. 19.30. 

Kontakt: Carl Petter Osmundsen cposmundsen@gmail.com / 907 80 520

Om forestillingen: 

I tre tiår har Vamp levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet.
Det må feires! Derfor har Rogaland Teater og Haugesund Teater gått i kompaniskap og legger til rette for at Haugesund-bandet kan innta teaterscenen i en fantasi bygd på bandets univers.

Gjennom 25 tablåer og like mange sanger tar denne forestillingen oss gjennom menneskets historie; fra dets tidlige morgen via feirede høydepunkter og katastrofale lavmål og inn i en tid vi ennå ikke kjenner. Kjente og ukjente skikkelser dukker opp, uten noe annet til felles enn at de synger med Vamp, av Vamp. 

Det er en fantasi bygd på Vamps univers, en fantasi om virkelige og viktige ting. Tekstene til Kolbein Falkeid, Ingvar Hovland og enda flere knyttes til historiske figurer og hendelser, kles i overdådige kostymer og løftes av teaterets og musikkens magi til et sted du ikke visste fantes. Hvilken Vamp-sang skal Stalin synge? 

Regissør Yngve Sundvor skal lage en forestilling som viser oss historien på en litt annen måte. Vi har plukket blant de beste i nord og sørfylket og på scenen møter vi Espen Hana, Mareike Wang, Ragnhild Tysse, Cato Skimten Storengen og Rikke Westerlund Lie, i tillegg til besetningen i Vamp.

Du har sikkert hørt sangene før, men aldri har du sett dem sånn. Du har ærlig talt aldri vært utsatt for noe lignende.

Teaterkveld for 60+: Våken Drøm – Vamp i teatret (719)

I 2021 måtte vi dessverre avlyse, men fortvil ikke. Her kommer en ny sjanse til å se forestillingen sammen med 60+! Bli med til Rogaland teater og få en flott ...

Kontaktinformasjon: