Turboklubb for hele familien i Lysebotn

Dette arrangementet er over!

Vi ønsker å tilrettelegge for kortreise ferieopplevelser med gratis aktiviteter proppfylt med turglede, lek og natur for alle barnefamilier som ønsker å utforske Norgesferie og friluftsliv. Derfor inviterer vi alle barn med foreldre til Pop-up Turboklubb på den nymalte regnbuehytta vår i Lysebotn i uke 26 til 30.Vi har aktiviteter for både barn, ungdommer og voksne.  

Lysebotn er lett tilgjengelig med egen bil, buss eller hurtigbåt. Hytta ligger 50 meter fra kaien i Lysebotn i Ryfylke. Fra Stavanger til Lysebotn tar det ca 3 timer å kjøre, og med båt 1 time og 30 min. Fra Sirdal 30 min.

Takket være støtte fra Sparebankstiftelsen SR-bank, kan vi gi barn i hele regionen gode ferieminner fra basen vår innerst i Lysefjorden. Vi kan friste med kjekke aktiviteter som padling, turbingo, lek og morro hele 5 uker i sommer. 

Fullspekket aktivitetspakke hver dag i Lysebotn fra kl 10-15.00

  • Bokstavrebus - Ut på bokstavjakt på 5 vakre turdestinasjoner. Har du minst en bokstav eller mer så kan barna hente seg en velfortjent gratis is i resepsjonen på Lysefjorden turisthytte. Husk egen penn eller ta bilde av bokstavene dere finner. 
  • Gratis utlån av kano og Sup på stranden. 
  • Husk badetøy og solkrem, gjerne våtrdakt om dere har.
  • Gratis utlån av fiskestenger.
  • Sommerkafe med gode muligheter til å få tak i is, lunsj og middag. Unn deg gjerne en overnatting på Lysefjorden turisthytte og nyt avslappende dager i vakre omgivelser.
  • Gatekunst, hvor mange gullfisker kan du finne? Kunstner Renate Hermansen har malt tøff kunst på veggene til Turisthytta vår. Gullfisken er et symbol på "å komme hjem" og du finner den mange plasser rundt om på bygningene våre. 
  • Ta en selfie på regnbuestolen!
  • kl 16.30-19 "Turbolek" på plenen: krokket, og tegnebord for overnattende barn på Lysefjorden turisthytte. Det vil være en aktivitetsleder tilstede som administrerer enkle leker. Det er viktig å merke seg at alle barn må være sammen med en ansvarlig voksen i nærheten.

Praktisk informasjon!

Tidspunkt - Aktivitetene starter kl. 10 – 15. Kom når du selv ønsker, men regn gjerne minimum 2 timer for gjennomføring, eller fordel aktivitetene utover to dager. Skal du rekke alle turene bør en minimum sette av 5 timer. Alle deltakere må gå innom innsjekk på stranden for registrering og startkort. Ha klar kvittering for påmelding på mobil. (Den du mottok på mail ved påmelding). Husk at både voksne og barn skal være påmeldt. Vi registrerer drop-in kunder hvis ledig kapasitet.

Sted: Oppmøte på stranden ved kaien, 50 meter nedfor Lysefjordne turisthytte
Her får alle deltakere utlevert startkort og stempel som må brukes for å være med på aktivitetene. Vi leverer ut et startkort per familie. 

Obligatorisk påmelding. Dette arrangementet er gratis, men alle deltakere (både barn og voksne) må melde seg på den aktuelle dagen. Det selvfølgelig mulig å melde seg på flere dager. 

5 ulike småturer – På bokstavrebusen har vi 5 ulike småturer/destinasjoner som kan velges mellom. Hør med aktivitetslederne om tips om du ikke har tid til å ta alle 5 turene. På hver turdestinasjon er det en bokstav som noteres på startkortet. Alle barn som har en eller flere bokstaver kan hente seg en velfortjent is i resepsjonen på Lysefjorden turisthytte. Har barna klart å samle inn alle 5 bokstavene så vanker det en ekstra peremie!

Covid – 19. Vi forholder oss til gjeldene smittevernsregler.  

Åpen kafe – med varm og kald mat, lunsj fra 90,- og middag fra 190,-
For overnatting send epost til booking@lysefjordenturisthytte.no

Ta gjerne med badetøy. Det er fine bademuligheter på stranden. Ta gjerne med våtdrakt om dere har. Som med all aktivitet denne dagen er også dette på eget ansvar. Ta gjerne med litt niste og ta pauser underveis. Vi vil gjøre alle oppmerksomme på grillforbud i området. 

Alle barn må komme i følge med en ansvarlig voksen. Det er viktig å merke seg at alle barn til enhver tid må være sammen med en ansvarlig voksen.

Vi ser frem til lek, morro og kjekke dager i Lysebotn 😊

Turboklubb for hele familien i Lysebotn

Vi ønsker å tilrettelegge for kortreise ferieopplevelser med gratis aktiviteter proppfylt med turglede, lek og natur for alle barnefamilier som ønsker å utforske Norgesferie og friluftsliv. Derfor inviterer vi alle ...

Kontaktinformasjon: