Hyttevakt helger 2021, 11. - 13. juni

Dugnad

Fra dato
11. juni kl. 17:00
Til dato
13. juni kl. 15:00
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Dugnad, Rydding, Hyttevakt,
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dugnad
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Bli hyttevakt, og dra på en meningsfylt tur! 

Som hyttevakt påtar du deg å være tilsyn på en hytte for en gitt periode. Hyttevakten organiserer belegget på hytta, og påser på en hyggelig måte at hyttereglene følges. Hyttevakten gir hjelp og veiledning i hytta til besøkende, og ”opplæring” til nye medlemmer. I tillegg kan hyttevakten få ulike vedlikeholdsoppgaver som gjøres på hytta under tilsynsperioden. Også i 2021 er hyttevaktene veldig viktige. På grunn av koronaviruset har vi innført en del tiltak på hyttene, for å sikre at alle får et trygt opphold. 

Hyttene som trenger hyttevakt denne helgen er Viglesdalen og Bakken Gard.

Hyttevakt passer fint for familier og voksne. For å å være godt forberedt som hyttevakt er det fint å ha et Ambassadørkurs, som er et bli kjent-kurs, hvor du lærer mer om arbeidet og verdiene til DNT og Stavanger Turistforening. På grunn av koronarestriksjoner tilbys kurset nå digitalt. Alle som skal være hyttevakter må også gjennomgå et digitalt smittevernkurs. 

Ta kontakt med Brita på brita@stf.no dersom du er interessert i ta en helge-hyttevakt frem mot skoleferien.

Hyttevakt helger 2021, 11. - 13. juni

Bli hyttevakt, og dra på en meningsfylt tur!  Som hyttevakt påtar du deg å være tilsyn på en hytte for en gitt periode. Hyttevakten organiserer belegget på hytta, og påser på en ...

Kontaktinformasjon: