Dugnad og tur på Gaudland

Dugnad

Fra dato
14. juni kl. 12:00
Til dato
15. juni kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangører
Stavanger Turistforening, Dalane Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

DUGNAD OG TUR PÅ GAUDLAND

Dalane Turlag inviterer til dugnadstur på Gaudland mandag 14. og tirsdag 15 juni. Vil du være med å gi Gaudland et løft i form av rengjøring, skift av sengetøy og annet før ny sommersesong, kan du bli med på denne turen hvor vi kombinerer arbeid med både fottur til Kvidaheiå og god mat.

Vi møtes på Gaudland klokken 12 mandag formiddag, og bruker første dagen på å få båret ved i hus og litt forefallende vedlikehold. Så legger vi ut på tur til Kvidaheiå, ca 10 km og 3 timer  t/r.  Vel tilbake på hytta tenner vi grillen i grua og lager mat sammen. På planen tirsdag står innvendig nedvasking av hele hytta, skifte av alt sengetøy, osv. Når vi er ferdig med det er det klar for avreise.

Det koster ingenting å være med på turen, og turleder ordner innkjøp av mat som vi lager sammen.

Turleder Håvard Hansen, tlf. 971 58 762

Utstyr du må ha med:
For turen til Kvidaheiå må du ha gode fjellstøvler og klær for vår-/sommerturer i fjellet, og som er vann- og vindtette. Putetrekk og lakenpose eller sovepose skal brukes på hytta. Husk også arbeidstøy.

Dugnad og tur på Gaudland

DUGNAD OG TUR PÅ GAUDLAND Dalane Turlag inviterer til dugnadstur på Gaudland mandag 14. og tirsdag 15 juni. Vil du være med å gi Gaudland et løft i form av ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Håvard Hansen