DNT tilrettelagt (lavterskel) på Gladmat-tur i Sandnesmarka (858)

Fellestur

Dato
3. juli kl. 11:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Turglede, Gramstad, Sandnesmarkå, Lavterskel, Kulturarrangement, Friluftslåven, Gladmat
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF , Sandnes Turlag , STF 60+ , Gladmat
Turkode
858

Vi er stolte over å invitere til en skikkelig godbit av en tur i samarbeid med Gladmatfestivalen! I år som i fjor blir festivalstemningen å finne i løypene i Sandnesmarka. Familien Mir, kjent fra Familiekokkene på NRK, står for årets Gladmat-rett på Friluftslåven. 

Lavterskel turtilbud i herlig selskap på kjente stier i Gramstadområdet. For deg som av en eller annen grunn liker å gå litt saktere enn de fleste.

Vi tar oss god tid, bruker de hjelpemidlene vi behøver og nyter turen sammen. Perfekt for personer med funksjonsnedsettelse, men ikke rullestolvennlig. Det vil også bli lagt opp til en kaffestopp underveis, så her kan du gjerne ta med deg en liten sekk med litt drikke, et sitteunderlag og en ekstra genser om været tilsier det er behov. Om du ønsker låne «U-Go» ledsagerbøylen, gi oss gjerne beskjed. Husk at om du har med ledsager må hen også melde seg på. Har du behov for ledsager, kan vi i STF også være behjelpelig med dette. Gi da beskjed innen 05.juni til beate@stf.no, eller på telefon 41402817.

Turen avsluttes ved Friluftslåven. Her blir det servering av Gramstadtunets egen Gladmat-rett.

Frammøte, sted og tid:

Fremmøte kl. 10:50 på Gramstad P-plass v/foten av Dalsnuten (kjør Daleveien til Dale og ta av ved skilt til Gramstad). 

Pris og påmelding: 

Medlem kr. 120 / Ikke medlem kr. 150, dette inkluderer tur og Gladmat-rett. 

NB! Turen har et begrenset antall plasser. Alle som skal være med må derfor melde seg på her på nettsiden. Klikk "Meld deg på" til høyre for å fullføre påmeldingen. Turen vil bli tilrettelagt i henhold til gjeldende smittevernregler.    

Godt å ha i sekken og på kroppen: 

Gode sko og klær etter været.

Bli medlem!

Vi håper du vil være med å støtte vårt viktige folkehelsearbeid med et medlemskap i Stavanger Turistforening, du kan melde deg inn her https://www.stf.no/bli-medlem/

Kontaktinformasjon: