Fullt! Morgentur med yoga og Gladmat-lunsj på Gramstad (858)

Fellestur

Dato
1. juli 2021 kl. 09:00 - 12:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Gladmat, Sandnesmarka, Kulturarrangement, Gramstad, Avspenning, Hverdagstrim, Yoga, Kurs
Arrangører
Stavanger Turistforening, Sandnes Turlag , STF 60+ , Gladmat
Turkode
858
Dette arrangementet er over!

Vi er stolte over å invitere til en skikkelig godbit av en tur i samarbeid med Gladmatfestivalen! I år som i fjor blir festivalstemningen å finne i løypene i Sandnesmarka. Familien Mir, kjent fra Familiekokkene på NRK har gitt oss oppskriften til årets Gladmat-rett på Friluftslåven.

Bli med på en fellestur med utendørs yoga i området rundt Gramstad torsdag morgen under Gladmaten. Etter en lett tur i terrenget blir det yoga og enkle avspenningsøvelser.  Det kreves ingen forhåndskunnskaper for å være med. Turen avsluttes ved Friluftslåven hvor det blir servering av Gramstadtunets Gladmat-rett.

Turen og yogaøvelsene ledes av Annbjørg Salte som er utdannet yogainstruktør og i tillegg har lang erfaring som turleder i turistforeningen. Lengden på turen og yogaøvelsene blir tilpasset været og deltakerne som møter opp. Har du spesielle fysiske utfordringer er det fint om du gir beskjed til turleder i forkant av turen. Mer info om opplegget og instruktør Annbjørg, finner du på denne siden: Tur og yoga på Gramstad.

Frammøte, sted og tid:

Fremmøte kl. 09:00 på Gramstad P-plass v/foten av Dalsnuten (kjør Daleveien til Dale og ta av ved skilt til Gramstad). 

Pris og påmelding: 

Medlem kr. 220 / Ikke medlem kr. 280, dette inkluderer tur, yoga og Gladmat-rett til lunsj.

NB! Turen har et begrenset antall plasser. Alle som skal være med må derfor melde seg på her på nettsiden. Klikk "Meld deg på" til høyre for å fullføre påmeldingen. Turen vil bli tilrettelagt i henhold til gjeldende smittevernregler.     

Godt å ha i sekken og på kroppen: 

Turklær etter været og godt fottøy. NB! Bruk klær som er lette å bevege seg i.

Yogamatte eller underlag til yogaøvelsene.

Bli medlem!

Vi håper du vil være med å støtte vårt viktige folkehelsearbeid med et medlemskap i Stavanger Turistforening, du kan melde deg inn her https://www.stf.no/bli-medlem/

Fullt! Morgentur med yoga og Gladmat-lunsj på Gramstad (858)

Vi er stolte over å invitere til en skikkelig godbit av en tur i samarbeid med Gladmatfestivalen! I år som i fjor blir festivalstemningen å finne i løypene i Sandnesmarka. Familien Mir, ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Annbjørg Salte