Hagevandring med lokalhistorie Hjelmelandvågen - på Sankefestivalen (1214)

Fellestur

Dato
27. juni kl. 11:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Naturlos, Tematur, Hage
Arrangører
Hjelmeland Turlag, Stavanger Turistforening , Hjelmeland hagelag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1214
Dette arrangementet er over!

Bli med inn i ein Hjelmelandshage, og få med deg lokale historier og hageprat med det same!

Endre Nordbø er oppvaksen i Nordbygda like nord for Hjelmelandsvågen. Nå er han pensjonist, og er ivrig sankar på opplevingar frå korte og lange turar i sitt nærmiljø.
Og så sankar han på hageopplevingar! Han har ei stor plantesamling i sin lune hage oppunder eit solrikt berg i Nordbygda.

Endre fortel gjerne om folk og hendingar frå Hjelmelandsvågen i eit historisk perspektiv medan ein går den vesle rusleturen nordover langs sjøen.
I hagen kan du få mange tips og råd, inspirasjon til planteval, ja, og kanskje han kan fortelje deg litt om kunsten å kile stein òg ! Bli med, så får du sjå!

Oppmøte: Hjelmelandsvågen kl 11-13.

Turleiar og naturlos: Endre Nordbø

Turen inngår i programmet på Sankefestivalen 2021.

OBS!  Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktiviteter - du kan lese mer om denne her.  Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Hagevandring med lokalhistorie Hjelmelandvågen - på Sankefestivalen (1214)

Bli med inn i ein Hjelmelandshage, og få med deg lokale historier og hageprat med det same! Endre Nordbø er oppvaksen i Nordbygda like nord for Hjelmelandsvågen. Nå er han pensjonist, ...

Kontaktinformasjon: