Rein, kortreist og fermentert mat! - foredrag på Sankefestivalen (1212)

Kurs

Dato
26. juni kl. 12:00 - 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Kurs, Temakurs, Sankefestivalen, Laurdag26.6
Arrangører
Stavanger Turistforening, Hjelmeland Turlag , Naturlosgruppa
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1212
Dette arrangementet er over!

Heidi Netland ønskjer å inspirere deg til å lage herleg smakfull mat, med bedre utnytting av råvarene du alt har i skapet. Heidi er levande engasjert i kunnskapen om dei gode, ekte, lokale råvarene, og meiner at me kan utnytte maten vår langt bedre med god kunnskap og enkle tips.  Ho vil òg demonstrere litt om den spanande konserveringsmetoden fermentering. Både gamle mattradisjonar og ny matinspirasjon er med.

Dette er en kombinasjon av foredrag og demonstrasjon.

  • Foredragsholder
    Heidi Netland Berge
     
  • Tid og sted
    Kl. 12.00-13.00, ute på Sanketorget i Vågen. Det blir satt opp stolar.
     
  • Påmelding
    Maks 25 deltakere
     
  • Pris 
    120 for DNT medlemmer - 160 ikkje-medlem

Heidi Netland Berge er kokk, forfatter, bedriftsrådgjevar og produktutviklar. Hun har skrive boka BRUK ALT som kan kjøpast på Sankefestivalen. Heidi har òg stand på Sanketorget deler av dagen. 

Foredraget inngår i programmet på Sankefestivalen 2021. Når du har meldt deg på dette foredraget, kan du samtidig delta på det åpne programmet på Sankefestivalen kl 13.30-16.30. Ta ein runde på Sanketorget, besøk vår lokale kafe og få meir inspirasjon!

OBS!  Vi følgjer DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet - du kan lese mer om denne her. Du vil få meir informasjon ved ankomst til arrangementet som er tilrettelagt etter gjeldene smittevernregler. Alle deltakere har sjølv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakare. Er du ikkje i form eller har forkjølelsessymptom kan du ikkje delta, avmelding må meldes seinest 24 timar før slik at dei på ventelista kan få tilbud om plass. Takk for hjelpa.

Rein, kortreist og fermentert mat! - foredrag på Sankefestivalen (1212)

Heidi Netland ønskjer å inspirere deg til å lage herleg smakfull mat, med bedre utnytting av råvarene du alt har i skapet. Heidi er levande engasjert i kunnskapen om dei gode, ekte, lokale ...

Kontaktinformasjon: