Min kjøkkenhage. Foredrag på Sankefestivalen (1203)

Kurs

Dato
26. juni kl. 10:00 - 10:50
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Kurs, Temakurs, Sankefestivalen
Arrangører
Stavanger Turistforening, Hjelmeland Turlag , Naturlosgruppa , Spiselig hage
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1203
Dette arrangementet er over!

Dennis Asbjørnsen har et fint motto; Sammen sprer vi dyrkingsglede til hele Norge.

I sitt fordrag vil han fortelle om egne erfaringer om hvordan man anlegger og drive en kjøkkenhage gjennom å fortelle hva han selv har gjort. Her får du tips for hvordan du dyrker sykt enkelt og billig og hvordan vokseplassen utnyttes effektivt. Han vil fortelle om noen spesifikke grønnsaker som han brenner litt ekstra for.
 

 • Foredragsholder
  Dennis Asbjørnesen fra Spiselig hage
   
 • Pris for kurs
  Turistforeningsmedlem kr. 120,- / Ikkje medlem kr. 160,-. 
   
 • Tid og sted
  Kl 10.00 - 10.50 i kommunestyresalen rett ved Sanketorget
   
 • Påmelding
  Maks antall deltakere er 20 personer
   
 • Foredraget inngår i programmet på Sankefestivalen 2021. Når du har meldt deg på dette kurset, kan du samtidig delta på det åpne programmet på Sankefestivalen kl 10.00-13.00. Ta ein runde på Sanketorget, besøk vår lokale Sankekafè og få meir inspirasjon!

Om foredragsholderen:
Dennis er litt utradisjonell når det gjelder alder, kjønn og en ellers «typisk» hageperson. Han er 23 år gammel, bor i Stavanger, men han har allerde masse erfaring med kjøkkenhage og er en entusiastisk formidler. Det er bare å glede seg! Ta en titt på nettsiden hans, www.spiselighage.no - eller følg han på bloggen. 

For at denne aktiviteten skal være trygg har vi innført krav om påmelding på Sankefestivalen. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. I tillegg kommer spesielle smitteverntiltak for festivalen. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Min kjøkkenhage. Foredrag på Sankefestivalen (1203)

Dennis Asbjørnsen har et fint motto; Sammen sprer vi dyrkingsglede til hele Norge. I sitt fordrag vil han fortelle om egne erfaringer om hvordan man anlegger og drive en kjøkkenhage gjennom ...

Kontaktinformasjon: