Etande blomar frå hage og natur på Sankefestivalen (1204)

Kurs

Dato
26. juni kl. 11:00 - 11:50
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Kurs, Temakurs, Foredrag, Sankefestival, Høsting, Planter
Arrangører
Stavanger Turistforening, Hjelmeland Turlag , Naturlosgruppa , Vill Vekst
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1204
Dette arrangementet er over!

Du får tips til supper, sausar, paiar og små rettar du kan laga  med blomer. Dei fleste av plantane kjenner mange frå før, men tradisjonen og bruken av dei er ukjend for dei fleste.

 • Kurshalder
  Anne Lise Tyssebotn Gjesdal frå Vill vekst
   
 • Pris for kurs
  Turistforeningsmedlem kr. 120,- / Ikkje medlem kr. 160,-. 
   
 • Tid
  Kl 11.00 - 11.50
   
 • Påmelding
  Maks antall deltakere er 20 personer

Foredraget inngår i programmet på Sankefestivalen 2021. Når du har meldt deg på dette kurset, kan du samtidig delta på det åpne programmet på Sankefestivalen kl 10.00-13.00. Ta ein runde på Sanketorget, besøk vår lokale Sankekafè og få meir inspirasjon!

For at denne aktiviteten skal være trygg har vi innført krav om påmelding på Sankefestivalen. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her.  I Tillegg kommer spesielle smitteverntiltak for festivalen. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Etande blomar frå hage og natur på Sankefestivalen (1204)

Du får tips til supper, sausar, paiar og små rettar du kan laga  med blomer. Dei fleste av plantane kjenner mange frå før, men tradisjonen og bruken av dei er ...

Kontaktinformasjon: