Klar til årets soppsesong? Foredrag på Sankefestivalen (1206)

Kurs

Dato
26. juni kl. 13:00 - 13:50
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Kurs, Temakurs, Sopp, Sankefestivalen, Høsting, Skog, Laurdag26.6
Arrangører
Stavanger Turistforening, Hjelmeland Turlag , Naturlosgruppa , Fru Johnsens sopp og nyttevekster
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1206
Dette arrangementet er over!

Ønsker du å forberede deg til årets soppsesong starter?

Fru Johnsen ønsker deg velkommen til soppkurs! Her vil du lære om gode matsopper og få tips til behandling og oppbevaring av disse. Du vil også få nok kunnskap om de giftige soppene, slik at du kan føle deg trygg på å dra ut på soppjakt på egenhånd, og vet hvilke sopper du skal se etter når sesongen setter i gang.Ønsker du å forberede deg til årets soppsesong starter? 

 • Foredragsholder
  Cathrine Johnsen fra Fru Johnsens sopp og nyttevekster
   
 • Pris for kurs
  Turistforeningsmedlem kr. 100,- / Ikkje medlem kr. 150,-. 
   
 • Tid og sted
  Kl 13.00 - 13.50, i kommunestyresalen like ved Sanketorget
   
 • Påmelding
  Maks antall deltakere er 20 personer
   
 • Kurset inngår i programmet på Sankefestivalen 2021. Når du har meldt deg på dette kurset, kan du samtidig delta på det åpne programmet på Sankefestivalen kl 13.30-16.30. Ta ein runde på Sanketorget, besøk vår lokale Sankekafè og få meir inspirasjon!

Om foredragsholderen:
Cathrine Johnsen er sertifisert soppsakkyndig. Hun er regionsansvarlig for Sør-Vest Norge i utdannelse av nyttevekstsakkyndige for Norges sopp- og nyttevekstforbund i år og varastyremedlem i Jærsoppen. Hun driver i tillegg sitt eget firma "Fru Johnsens sopp og nyttevekster"  og har etterhvert lang erfaring med å holde kurs, foredrag og naturvandringer der både sopp og spiselige vekster er tema. Hun har også vært med å lage den fine nyttevekstbrosjyren Gratis mat.

OBS!  Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktiviteter - du kan lese mer om denne her. Du vil få mer informasjon ved ankomst til arrangementet som er tilrettelagt etter gjeldene smittevernregler. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Klar til årets soppsesong? Foredrag på Sankefestivalen (1206)

Ønsker du å forberede deg til årets soppsesong starter? Fru Johnsen ønsker deg velkommen til soppkurs! Her vil du lære om gode matsopper og få tips til behandling og oppbevaring ...

Kontaktinformasjon: