Kurs - pilfletting på Sankefestivalen (1209)

Kurs

Dato
26. juni kl. 10:00 - 14:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Kurs, Temakurs, Sankefestivalen, Pil, Håndverk, Klarapil, Laurdag26.6
Arrangører
Stavanger Turistforening, Hjelmeland Turlag , Naturlosgruppa , Klara pil
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1209
Dette arrangementet er over!

Klara Pil er en meister til å lage dei flottaste bruksting med greiner frå piletreet. Ho er òg ein dreven kurshaldar og me er glade for at ho igjen kjem til Sankefestivalen med sitt flotte handtverk.

På Sankefestivalen kan du bli med og lage pilstativ og kremmerhus.

Gjennom kurset lærer du nokre grunnleggjande triks med nettopp pilfletting. Så kanskje du får inspirasjon til å fortsetje på eiga hand.

Klara Pil er korgmakar med svennebrev fra Rogaland. Ho har eiga nettside der du kan sjå meir av alt det tøffe ho held på med.

 • Pris for kurs inkludert matriell
  Turistforeningsmedlem kr. 750,- / Ikkje medlem kr. 900,-. 
   
 • Tid og sted
  Kl 10-14, ute under telt på Sanketoget
   
 • Påmelding
  Maks antall deltakere er 10 personer

Kurset inngår i programmet på Sankefestivalen 2021. Når du har meldt deg på dette kurset, kan du samtidig delta på det åpne programmet på Sankefestivalen kl 13.30-16.30. Ta ein runde på Sanketorget, besøk vår lokale Sankekafè og få meir inspirasjon!

OBS!  Vi følgjer DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet - du kan lese mer om denne her. Du vil få meir informasjon ved ankomst til arrangementet som er tilrettelagt etter gjeldene smittevernregler. Alle deltakere har sjølv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakare. Er du ikkje i form eller har forkjølelsessymptom kan du ikkje delta, avmelding må meldes seinest 24 timar før slik at dei på ventelista kan få tilbud om plass. Takk for hjelpa.

Kurs - pilfletting på Sankefestivalen (1209)

Klara Pil er en meister til å lage dei flottaste bruksting med greiner frå piletreet. Ho er òg ein dreven kurshaldar og me er glade for at ho igjen kjem til ...

Kontaktinformasjon: