Klart det går! - Lørdagstur for voksne til Ullandhaugtårnet (558)

Fellestur

Dato
8. mai kl. 09:45 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Klartdetgår, Dnttilrettelagt, Rullestolvennlig
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turkode
558
Dette arrangementet er over!

Klart det går! - Lørdagstur for voksne.

Siden smittevernsrestriksjoner gjør at vi ikke kan gjennomføre turen til Ryfylkes tak, Bandåsen - drar vi til Stavangers tidligere høyeste "topp" - Ullandhaugtårnet og Sørmarka.

Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på tur? Første lørdag i måneden arrangerer vi Klart det går tur for voksne med fysisk funksjonsnedsettelse. Frivillige turledsagere vil hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Flere av våre ledsagere har tatt ledsagerkurs i regi av Blindeforbundet. Har du barn eller familiemedlemmer som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen!

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turledere jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense gruppestørrelsen og krever påmelding for å kunne delta. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. For å melde deg på, send epost til beate@stf.no – se mer info lengre ned på siden. Takk for tålmodigheten.

Turmål - Ullandhaugtårnet og sørmarka

Siden tur til Stavangers høyeste topp må utsettes , så tar vi turen til Stavangers tidligere høyeste topp Ullandhaugtårnet og Sørmarka . Vi tar en tur i skogen , og går innom botanisk hage hvor blomstringa har kommet godt igang .

Oppmøte på Jernbanelokket kl .9.45

Kontakt turleder Ann-ELin på 926 27 831 om det skulle være noe!

Sjekk gjerne våre facebookside under «arrangementer» når det nærmer seg : www.facebook.com/DNTtilrettelagtSTF😊

Pris: Gratis.Kostnad for privatkjøring fra felles oppmøtested til turstart er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Påmelding:
Via epost til Beate Eikemo (beate@stf.no) eller direkte til turleder - vennligst send fullt navn, mobilnr, en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging) og om du har egen bil. Dersom man skal ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.
Påmeldingsfristen er 1 uke før tur men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det og har svært begrensede plasser.

Godt å ha på kroppen og i sekken:

Klær etter vær (vind og vanntett), vann, gode sko, sitteunderlag, nistemat og gjerne noe varmt på termosen.

Husk personlig smittevernsutstyr til evt samkjøring eller kollektiv transport. 

Turleder : Ann-Elin Bendiksen 926 27 831

 

Her finner du oversikt over alle lørdagsturene i 2021.

 

Her finner du oversikt over alle aktivitetene til DNT tilrettelagt i Stavanger Turistforening

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ann-Elin Bendiksen