Singel på Vårtur (40-55 år) - Påmelding kvinner (547)

Fellestur

Dato
20. mai kl. 18:00 - 23:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Singeltur, Fjellflørt
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
547

Er du litt lei av oppbrukte sjekkereplikker på byen? Kribler det litt i turfoten din, men den mangler noen å dra på tur med? Da er Singeltur noe for deg.

Er du singel og glad i å gå tur, og ønsker å bli kjent med noen av det motsatte kjønn, som har samme interesser? Syns du tradisjonelle date-sider tar for mye tid? Kanskje uten særlig resultat? Og med mye chatting i forkant? Hva med heller å bli med på speed-date i regi av Stavanger Turistforening? Vi ønsker å invitere deg til korte treff med ca 10 ulike personer, omtrent et kvarter til hver samtale. Det kan bli en koselig kveld med mye gøy! Det hele avsluttes med en felles tur til Daslnuten. Da kan du benytte anledningen til å drøse videre med de du fant tonen med under speed-date rundene. Maks antall påmeldte er 10 damer og 10 menn. Høres dette spennende ut, meld deg på i dag. Gå våren i møte med din nye sjelevenn, eller bare rett og slett få deg noen flere turvenner. 

Denne turen er for deg mellom 40 og 55 år. Kvinner kan melde seg på her, mens menn kan melde seg på gjennom denne lenken

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. Takk for hjelpen.

Oppmøte og program

Vi møtes ved Friluftslåven på Gramstad kl 18 torsdag 20.mai. Programmet for kvelden starter med speed-datene, før det blir kveldstur til Dalsnuten den siste halvannen timen. 

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem
200 kr / 250 kr

Prisen dekker:
Administrasjon, turledelse, kaffe. 

Turleder:
Gunn Tjessem

Utstyr:
Kle deg for å tilbringe en kveld utendørs og å gå tur i ulendt terreng. Husk godt fottøy, vindtett jakke, matpakke, vann og hodelykt! 

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår. 

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

Singel på Vårtur (40-55 år) - Påmelding kvinner (547)

Er du litt lei av oppbrukte sjekkereplikker på byen? Kribler det litt i turfoten din, men den mangler noen å dra på tur med? Da er Singeltur noe for deg. Er ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Gunn Tjessem