Huskytur til Sirdal med Ung på Tur - DNT tilrettelagt STF (562)

Fellestur

Dato
11. desember 2021 kl. 08:15 - 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom, Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lavterskel, Dnttilrettelagt, Ungpåtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
562
Dette arrangementet er over!

Vi inviterer til spennende aktivitetsdag hos Sirdal Husky i Sirdal i regi av "Ung på Tur"!

Dette har vi gledet oss til lenge, og kan endelig invitere til vintertur i Sirdal der hovedingrediensen er en fantastisk kjekk aktivitetsdag hos Sirdal Husky.
Vi håper DU har lyst til å bli med! Vi regner med at her blir det stor etterspørsel om plassene, så vi anbefaler deg å være tidlig ute med bestilling! 

Hvem er denne turen for?
Turen er tilrettelagt for ungdom (fra 16år) og unge voksne med lettere handicap (utviklingshemming, autisme eller annen kognitiv funksjonsnedsettelse)
som aller helst har vært med oss på tur tidligere. Dersom du har behov for hjelp i daglige gjøremål må du ta med egen ledsager.

Påmelding
Klikk på "Meld deg på!" knapp til høyre.
Ledsagere skal også melde seg på - bruk rabattkode LEDSAGER.

NB - for å sikre plass - velg betaling over nett direkte ved påmeldingslenke - IKKE velg faktura som løsning. 

Planleggingsmøte
Mer informasjon kommer

Turbeskrivelse
Lørdag - Oppmøte 08:15. Vi kjører fra STF i Stavanger ca kl. 08:30. Vi kjører direkte til Sirdal Husky Farm. Opplegget starter ca 11 og varer ca 4-5 timer.  Ta med en ferdigpakket sekk med det nødvendigste for en dag utendørs. Klær etter vær, ekstra ullskift, votter/hansker, en god hals, en god lue, en vindtett jakke, vindtett bukse, ekstra varm genser, sittunderlag, vann og gjerne en liten nistepakke. Vi skal ordne til med lunsj som fellesmat utendørs,  men tidspunktet er ikke fastsatt, så det kan våre greit å ha litt i bakhånd. Etter vi har brukt dagen på farmen, drar hjem / tilbake til Stavanger igjen. NB - dette var tidligere planlagt som overnattingstur - men ble endret som dagstur 16.11.

Pris
Se påmelding.

Deltaker medlem 250kr

Deltaker ikke-medlem 450

Ledsager - medlemspris - 250kr

NB! dere som allerede har betalt og skal ha refusjon pga endret fra overnattingstur til dagsturtilbud - send epost til beaeik@gmail.com med kontoinformasjon og hvilket beløp dere har betalt inn. 

Prisen inkluderer overnatting, transport, alle måltider, turledelse, evt. ledsager og administrasjon. Snacks medbringes av den enkelte. 
Turen er subsidiert med tilskuddsmidler fra stiftelsen Stiftelsen DAM, Bufdir, og Stavanger Kommune.
Har du lyst å delta på turen men har dårlig råd, kan du søke om økonomisk støtte. Ta i så fall kontakt med Beate (beate@stf.no, tlf 41 40 28 17).

Pakkeliste
Vi viser til DNTs pakkeliste / bekledning for vinterturer. Mer informasjon se lengre opp i teksten eller spør gjerne!

Vilkår for deltakelse
For å delta på turen må du ha deltatt på en eller flere "UNG på TUR" torsdagsturer. Dersom dette ikke lar seg gjøre men du er turvant og i rimelig god form, ta kontakt så kan vi diskutere.
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Har du behov for hjelp til daglige gjøremål, må du ha med personlig ledsager. Våre voksne som er med som turledere og frivillige er ikke helsepersonell, men aktivitetsledere/turledere/trygge voksne. Ledsagere må også melde seg på. Ledsagere som er medlem i turistforeningen går GRATIS, men ikke medlemmer betaler halv pris (av ikke-medlems pris).

Spørsmål?
Lurer du på om dette er noe for deg? Har du spørsmål ellers om turen? Ta kontakt med Beate Eikemo, beate@stf.no / 41402817

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer i DNT. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Andre DNT Tilrettelagt turer og aktiviteter
Se www.stf.no/dnt-tilrettelagt og følg oss på Facebook for å holde deg oppdatert på våre aktiviteter!

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Pål Skeggs
  • Tove Sivertsen