Hyttevakt på Skåpet helger i april og mai 2021

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Bli hyttevakt, og dra på en meningsfylt tur! 

Som hyttevakt påtar du deg å være tilsyn på en hytte for en gitt periode. Hyttevakten organiserer belegget på hytta, og påser på en hyggelig måte at hyttereglene følges. Hyttevakten gir hjelp og veiledning i hytta til besøkende, og ”opplæring” til nye medlemmer. I tillegg kan hyttevakten få ulike vedlikeholdsoppgaver som gjøres på hytta under tilsynsperioden. Også i 2021 er hyttevaktene veldig viktige. På grunn av koronaviruset har vi innført en del tiltak på hyttene, for å sikre at alle får et trygt opphold. 

Hyttevakt passer fint for familier og voksne. Inntil videre er det kun Skåpet vi trenger hyttevakt på. De andre selv- og ubetjente hyttene leies eksklusivt i denne perioden.

For å å være godt forberedt som hyttevakt er det fint å ha et ambassadørkurs, som er et Bli kjent-kurs, hvor du lærer mer om arbeidet og verdiene til Stavanger Turistforening og får muligheten til å bli kjent med andre frivillige. Alle som skal være hyttevakter må også gjennomgå et digitalt smittevernkurs. 

Ta kontakt med Brita på frivillig@stf.no dersom du er interessert i ta en hyttevakt på Skåpet i vår.

Hyttevakt på Skåpet helger i april og mai 2021

Bli hyttevakt, og dra på en meningsfylt tur!  Som hyttevakt påtar du deg å være tilsyn på en hytte for en gitt periode. Hyttevakten organiserer belegget på hytta, og påser på en ...

Kontaktinformasjon: