UNG på TUR til Gaudland 2021 (552)

Fellestur

Fra dato
20. august kl. 12:00
Til dato
22. august kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tilrettelagt, Lavterskel, Fersking, Ledsager, Ungpåtur
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Drammen og Omegn , DNT Sør , DNT Tilrettelagt STF , DNT ung
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
552
Dette arrangementet er over!

Kom og bli med på en kjekk tur på Gaudland. Gården ligger i Sokndal kommune, ikke så langt i fra Hauge i Dalane, idyllisk plassert ved Gaudlandsvannet i et typisk Dalane terreng – dvs. mye fjellknauser opp og ned, men med gode grus og gress sletter rundt huset. Hovedformålet er en kjekk og sosial helg, der vi alle er samlet til frokost og middag, men med tilbud om å delta på litt forskjellige turer – lange og litt kortere, slik at flest mulig kan ha det kjekt, uten å måtte vente for mye, eller å måtte slite seg helt ut. Det vil også bli mulighet for padling i kano, og litt lek og kjekke konkurranser på tunet. Her kjører vi helt fram til huset, og trenger derfor ikke bære på tunge sekker. Er vi heldig, får vi besøk av Arvid og en hest eller to!

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne forholder vi oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her

Hvem er denne turen for?
Turen er tilrettelagt for ungdom (fra 16år) og unge voksne med lettere utviklingshemming, autisme eller annen kognitiv funksjonsnedsettelse. Dersom du har behov for hjelp i daglige gjøremål må du ta med egen ledsager - ledsager går gratis.

Påmelding
Klikk på "Meld deg på!" knapp til høyre.  I tillegg, ber vi alle deltagere om å fylle ut deltagerskjema.
Ledsagere skal også melde seg på - bruk rabattkode LEDSAGER.

Planleggingsmøte
Mer informasjon kommer

Turbeskrivelse
Fredag - Vi kjører fra STF i Stavanger kl. 12, og beregner å være framme ca. kl. 14 (litt etter hvor stoppene blir på veien). Vel fremme bærer vi inn bagasjen, og finner sengeplass. Vi spiser en litt sein lunsj som den enkelte har med seg. Deretter blir det lek og aktiviteter rundt huset. Beregnet avreise fra Gaudland – ca kl 17.

Mer utfyllende informasjon kommer

Pris
Medlem i DNT 750kr / ikke-medlem 1050 kr. Ledsager går gratis - bruk rabattkoden LEDSAGER ved påmelding.
Prisen inkluderer overnatting, transport, alle måltider, turledelse, evt. ledsager og administrasjon. Snacks medbringes av den enkelte. 
Turen er subsidiert med tilskuddsmidler fra Bufdir og Miljødirektoratet.
Har du lyst å delta på turen men har dårlig råd, kan du søke om økonomisk støtte. Ta i så fall kontakt med Beate (beate@stf.no, tlf 51293022).

Pakkeliste
Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Trenger du utstyr til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter på Kannik.  

Vilkår for deltakelse
For å delta på turen må du ha deltatt på en eller flere "UNG på TUR" torsdagsturer. Dersom dette ikke lar seg gjøre men du er turvant og i rimelig god form, ta kontakt så kan vi diskutere.
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Spørsmål?
Lurer du på om dette er noe for deg? Har du spørsmål ellers om turen? Ta kontakt med Beate Eikemo, beate@stf.no

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer i DNT. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Andre DNT Tilrettelagt turer og aktiviteter
Se www.stf.no/dnt-tilrettelagt og følg oss på Facebook. Hold deg oppdatert ved å abonnere på DNT Tilrettelagt Nyhetsbrev

 

 

UNG på TUR til Gaudland 2021 (552)

Kom og bli med på en kjekk tur på Gaudland. Gården ligger i Sokndal kommune, ikke så langt i fra Hauge i Dalane, idyllisk plassert ved Gaudlandsvannet i et typisk ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Marie Nøkling