KLART DET GÅR til Gaudland (553)

Fellestur

Fra dato
3. september kl. 09:45
Til dato
5. september kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Tilrettelagt, Overnattingstur, Klartdetgår, Ledsager, Dnttilrettelagt
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
553

Kom og bli med på en kjekk tur til Gaudland. Gården ligger i Sokndal kommune, ikke så langt i fra Hauge i Dalane, idyllisk plassert ved Gaudlandsvannet i et typisk Dalane terreng – dvs. mye fjellknauser opp og ned, men med gode grus og gress sletter rundt huset. Hovedformålet er en kjekk og sosial helg, der vi alle er samlet til frokost og middag, men med tilbud om å delta på litt forskjellige turer – lange og litt kortere, slik at flest mulig kan ha det kjekt, uten å måtte vente for mye, eller å måtte slite seg helt ut. Det vil også bli mulighet for padling i kano, og kos og avslapning på tunet. Her kjører vi helt fram til huset, og trenger derfor ikke bære på tunge sekker. 

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne forholder vi oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her

Hvem er denne turen for?

Turen er tilrettelagt for voksne med fysiske funksjonsnedsettelser.Dersom man har behov for hjelp med daglige gjøremål tar man med egen ledsager. Barn og ektefelle er også velkommen til å bli med! Vi har mulighet til å parkere rett utenfor hytta, så dette er perfekt lavterskel om du vil prøve deg på hyttetur med oss for første gang.

Det er nå mulig for oss å tilby frivillige ledsagere til deltagere som har behov for det. DNT har en egen smitteverninstruks for ledsaging i tillegg til smittevernstiltak for all DNT aktivitet

Påmelding

Fortrinnsvis nettpåmelding - klikk på "Meld deg på!" knapp til høyre. Alle skal melde seg på - inkludert familiemedlemmer / ledsagere. Ledsagere bruker rabattkoden LEDSAGER for å få gratis plass.
Alternativt via epost til Beate Eikemo i STF, beate@stf.no. Ha klar følgende info - DNT/STF medlemsnummer dersom du er medlem, fullt navn, fødselsdato (6-siffer), mobilnr og epost. 

Planleggingsmøte
Torsdag 26.08. kl 18:00 - endringer kan forekomme.

Turbeskrivelse
Mer informasjon kommer

Pris
Medlem i DNT 750kr / ikke-medlem 1050 kr. Ledsager går gratis - bruk rabattkoden LEDSAGER ved påmelding.
Prisen inkluderer overnatting, transport, alle måltider, turledelse, evt. ledsager og administrasjon. Snacks medbringes av den enkelte. 
Har du lyst å delta på turen men har dårlig råd, kan du søke om økonomisk støtte. Ta i så fall kontakt med Beate (beate@stf.no).

Pakkeliste
Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Trenger du utstyr til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter på Kannik. Husk personlig smittevernsutstyr, og gi oss beskjed om vi kan bistå med bambusstaver, U-Go eller andre hjelpemidler.

Vilkår for deltakelse
For å delta på denne overnattingstur ønsker vi at du har vært med på en eller flere lørdagsturer med Klart det går i STF. Dersom dette ikke lar seg gjøre, og du er i god form, ta kontakt for å diskutere.
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Spørsmål?
Lurer du på om dette er noe for deg? Har du spørsmål ellers om turen? Ta kontakt med Beate Eikemo, beate@stf.no, tlf 51293022 eller turleder Ann Elin - ann.elin.bendiksen@icloud.com

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer i DNT. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Andre DNT Tilrettelagt turer og aktiviteter
Se www.stf.no/dnt-tilrettelagt og følg oss på Facebook. Hold deg oppdatert ved å abonnere på DNT Tilrettelagt Nyhetsbrev

 

 

KLART DET GÅR til Gaudland (553)

Kom og bli med på en kjekk tur til Gaudland. Gården ligger i Sokndal kommune, ikke så langt i fra Hauge i Dalane, idyllisk plassert ved Gaudlandsvannet i et typisk Dalane ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ann-Elin Bendiksen