Avlyst UNG PÅ TUR - JULEAVSLUTNING på Gramstad (556)

Arrangement

Dato
9. desember 2021 kl. 17:50 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Turtyper
Arrangement, , Tilrettelagt, Dnttilrettelagt, Ungpåtur, Turkatalog2021, 556
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
556
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Dette arrangementet er dessverre avlyst grunnet få påmeldinger og sykdom. Ta gjerne kontakt med beate@stf.no om det skulle være noe. Mvh frivillige og turledere i DNT tilrettelagt

Er du ungdom eller ung voksen med en funksjonsnedsettelse som ønsker å komme deg ut på tur i godt selskap?!

En gang i måneden har "DNT Tilrettelagt i Stavanger Turistforening" kveldstur som er tilrettelagt for ungdom med utviklingshemming, autisme eller lignende funksjonsnedsettelse. Disse er sosiale og kjekke turer sammen med andre ungdommer som vil ut på tur! Turene går i Nord-Jæren området på torsdager kl.18-20. I april og mai øker vi til to ganger i måneden. Turene er ledet av turledere og turvenner fra STF. De som trenger ledsager eller er med for første gang tar med seg turfølge/ledsager. Torsdagsturen er beregnet til ca 2 timer i variert terreng, alt fra grusveier til turer med en vanskelighetsgrad på 2-3 støvler. Flere av turene er tilrettelagt for rullestoler.

Turene er fortsatt gratis men det er obligatorisk påmelding og vi begrenser total antall deltagere (og ledsagere) til 20stk. Det er viktig for oss at både deltagere og turledere er trygge og vi forholder oss til DNTs smittevernplan (les mer om smittevernplanen her). Alle deltagere som ikke er fra samme husstand vil måtte holde 1 meters avstand til andre deltagere, og det blir viktig med god håndhygiene - husk å ta med egen antibac.

JULEAVSLUTNING på Gramstad

Nissegrøt og kos på Gramstadlåven som avslutning på året 2021. Ta med nisselue! 

Husk å trykk "Meld meg på" til høyre! Obligatorisk påmelding 

Hvor møtes vi? 

Gramstadlåven 

Lurer du på om denne turen passer for deg eller andre, eller har annet du lurer på? Kontakt gjerne Beate på beate@stf.no.

Medlemskap i DNT
Denne turen er gratis. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Morten Abrahamsen