UNG PÅ TUR - torsdagstur til Maudland gården (556)

Dette arrangementet er over!

Er du ungdom eller ung voksen med en funksjonsnedsettelse som ønsker å komme deg ut på tur i godt selskap?!

En gang i måneden har "DNT Tilrettelagt i Stavanger Turistforening" kveldstur som er tilrettelagt for ungdom med utviklingshemming, autisme eller lignende funksjonsnedsettelse. Disse er sosiale og kjekke turer sammen med andre ungdommer som vil ut på tur! Turene går i Nord-Jæren området på torsdager kl.18-20. I april og mai øker vi til to ganger i måneden. Turene er ledet av turledere og turvenner fra STF. De som trenger ledsager eller er med for første gang tar med seg turfølge/ledsager. Torsdagsturen er beregnet til ca 2 timer i variert terreng, alt fra grusveier til turer med en vanskelighetsgrad på 2-3 støvler. Flere av turene er tilrettelagt for rullestoler.

Turene er fortsatt gratis men det er obligatorisk påmelding og vi begrenser total antall deltagere (og ledsagere) til 20stk. Det er viktig for oss at både deltagere og turledere er trygge og vi forholder oss til DNTs smittevernplan (les mer om smittevernplanen her). Alle deltagere som ikke er fra samme husstand vil måtte holde 1 meters avstand til andre deltagere, og det blir viktig med god håndhygiene - husk å ta med egen antibac.

Kveldens turmål - Maudland Gård - aktiviteter og bålmat

Oppmøte ved Maudland skole, Hommersåk 17:50, vi går samlet fra skolen 18:00 (viktig at alle møter på tiden elelr gir beskjed om de ikke kan komme alikevel). Vi kommer til å ha en form for aktivitetsløype langs en sti inn til en gapahauk hvor vi fyrer opp bål og koser oss med ulike aktiviteter for de som ønsker. Husk personlig smittevernsutstyr og avstand 2 meter fra andre som ikke er i samme kohort/husstand. Vi kommer ti lå servere lapskaus til alle fra bålet, men gi beskjed om du heller ønsker ha med egen mat.

Husk å trykk "Meld meg på" til høyre! Obligatorisk påmelding 

Turleder Morten - send sms til : 47 30 16 01

Hvor møtes vi? 

Maudland skole, Hommersåk 17:50

Hva bør jeg ha med og på meg?  

  • Sko som holde bena tørre og varme - og som tåler litt sorpe
  • Varme klær som det er lett å bevege seg i
  • Vanntette klær om det er fare for regn
  • Vannflaske
  • Antibac
  • Sitteunderlag
  • Varm drikke om du liker det
  • Kveldsmat om du ikke ønsker lapskaus (gluten og kjøttfri) 

 

 

Datoer for torsdagsturer videre i 2021

03.juni (sommeravslutning)

02. september, 07. oktober, 04. november, 09. desember (juleavslutning)

For å gå opp disse arrangementene og påmelding, kan du gjerne søke på "556" i søkefeltet.

 

Vi planlegger også to fantastiske overnattingsturer til DNT hytte - som er datoene :

28.-30. mai - Bakken Gård, Lysefjorden (551)

20.-22. august - Gaudland, Hauge i Dalane (552)

Disse vil bli lagt ut under gjeldende turkoder når pris og annen informasjon er klar. 

Lurer du på om denne turen passer for deg eller andre, eller har annet du lurer på? Kontakt gjerne Beate på beate@stf.no.

Medlemskap i DNT
Denne turen er gratis. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UNG PÅ TUR - torsdagstur til Maudland gården (556)

Er du ungdom eller ung voksen med en funksjonsnedsettelse som ønsker å komme deg ut på tur i godt selskap?! En gang i måneden har "DNT Tilrettelagt i Stavanger Turistforening" kveldstur ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Morten Abrahamsen