Klart det går! - Lørdagstur for voksne til Bandåsen - Ryfylkets tak (558)

Fellestur

Dato
8. mai kl. 09:45 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Synshemmede, Klartdetgår, Bandåsen, Ombo, Dnttilrettelagt
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
558

Klart det går! - Lørdagstur for voksne.

Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på tur? Første lørdag i måneden arrangerer vi Klart det går tur for voksne med fysisk funksjonsnedsettelse. Frivillige turledsagere vil hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Flere av våre ledsagere har tatt ledsagerkurs i regi av Blindeforbundet. Har du barn eller familiemedlemmer som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen!

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turledere jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense gruppestørrelsen og krever påmelding for å kunne delta. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. For å melde deg på, send epost til beate@stf.no eller turleder – se mer info lengre ned på siden. Takk for tålmodigheten.

Turmål - Bandåsen

Oppmøte 10:15 på hurtigbåtterminalen i Stavanger.

En topp tur til Stavangers høyeste topp Bandåsen på Ombo. Det er en kort tur med noe stigning . Formidabel utsikt på toppen med utsikt over store deler av Ryfylke.

Avreise kl 10.30 med hurtigbåt til Ombo , og retur til Stavanger kl 17.30.

Pris: Gratis. Kostnad for privatkjøring fra felles oppmøtested til turstart er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. 

Påmelding:
Via epost til Beate Eikemo (beate@stf.no) eller direkte til turleder - vennligst send fullt navn, mobilnr,  en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging) og om du har egen bil. Dersom man skal ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.
Påmeldingsfristen er 1 uke før tur men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det.

Godt å ha på kroppen og i sekken:

Klær etter vær (vind og vanntett), vann, gode sko, sitteunderlag, nistemat og gjerne noe varmt på termosen.

Husk personlig smittevernsutstyr til evt samkjøring eller kollektiv transport. 

Turleder : Ann Elin Bendiksen (ann.elin.bendiksen@icloud.com)

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ann-Elin Bendiksen