Avlyst Rogalands flotteste topper på ski (508)

Fellestur

Fra dato
12. mars kl. 15:30
Til dato
14. mars
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Turkatalog2021_Topptur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Hardangervidda (se kart)
Turkode
508
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Samler du på store utsiktsopplevelser må du få med deg et av høydepunktene blant årets luftige fellesturer. Opplev noen av regionens høyeste fjelltopper på ski i godt selskap med andre utsiktsentusiaster. Dette blir en høydare!

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. Takk for hjelpen.

Dag 1 

Vi kjører i private biler til Haukeliseter Fjellstue på fredag ettermiddag, og møtes her i løpet av kvelden. Etter å ha spist middag på Fjellstuen, overnatter vi på sovesal. Kjørelag for turen blir avtalt på planleggingsmøtet

Dag 2 

På lørdag spiser vi frokost på Haukeliseter, lager matpakk(er), og starter turen kl 0900. Turen følger kvistet løype til Kjelavatn hvor en svinger av og går opp til Lisledalen. Her tar en sikte på den fremste toppen av ryggen, som er 1431 moh. Vel oppe følger vi ryggen opp til toppen av Vassdalseggi (1658 moh). Denne toppen ligger på grensen mellom Rogaland og Telemark. Den videre ferden går i lett kupert terreng mot Holmavasshytta, hvor vi lager middag/kvelds og overnatter.

Dag 3

På søndag spiser vi frokost, sjekker ut av hytta og spenner på oss ski. Det blir topptur til Kisteknuten, om været tillater, eller andre spennende topper på vei ut til Haukeliseter. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet, men vi får en fin skitur uansett!

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem
1050 kr / 1450 kr

Prisen dekker:
Administrasjon, turledelse, overnatting, middag lørdag, frokost og niste lørdag. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuell bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. Middag på Haukelister dekkes av den enkelte, samt frokost og lunsj på søndag. 

Planleggingsmøte:
Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger tisdag 9.mars kl 19.30.

Krav til deltakerne:
Må ha gode skiferdigheter og kunne ferdes på ski med ryggsekk.

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for vinterturer.
Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Fjellski med stålkanter, eventuelt skismørning og/eller skifeller, skistøvler og bekledning for skiturer i vinterfjellet, samt solbriller/slalombriller, hodelykt til utebruk, og sovepose/lakenpose. Minimum halvparten av deltakerne må videre ha med snøspade, den andre halvparten må ha sovepose, vindsekk og liggeunderlag iht fordeling på planleggingsmøte. Med hensyn til påkledning og innhold i sekken, skal DNTs pakkeliste for skiturer i vinterfjellet følges. 

Turledere:
Margaret Åsly, 45272695, og Jan Petter Mikaelsen

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår. 

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

Rogalands flotteste topper på ski (508)

Samler du på store utsiktsopplevelser må du få med deg et av høydepunktene blant årets luftige fellesturer. Opplev noen av regionens høyeste fjelltopper på ski i godt selskap med andre utsiktsentusiaster. Dette ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Margaret Åsly
  • Jan Petter Mikaelsen