Avlyst Skitur i Lyseheia (515)

Fellestur

Fra dato
9. april kl. 15:30
Til dato
11. april
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
515
Dette arrangementet har allerede startet!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Fjellskitur til Litle Aurådal, utom Svartevannsmagasinet -  En spennende, flott og krevende skitur i ett nydelig terreng!

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. Takk for hjelpen.

Dag 1: 
Vi kjører til Sirdal og Flatstøldalen hvor vi parkerer bilene, spenner på oss skiene og hodelyktene. Turen går innover til Grautheller hytta. Der blir det sen fellesmiddag og overnatting.

Dag 2: 
En dag i spennende terreng, hvor turen går via Finnsjø, over Fleet og kanskje noen topper på veien ? Skora er rett rundt hjørne. Etter en flott dag ute, ankommer vi Litle Aurådal for overnatting. Der fyrer vi opp i ovnen, lager god felles middag og har en kjekk aften i lag.

Dag 3:

Etter frokost og utvask drar turen ut igjen via ett par nye topper ? Svohillerheia og Grautheller heia ? En flott og krevende, tur over til Duge, og videre utover. Retur til Stavanger etter endt skitur.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet, men vi får en fin skitur uansett!

Avreis og transport:
Avreise fra Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger fredag ettermiddag, 15:30 med private biler. Detaljene for selve turen, avreise/oppmøte avtales på planleggingsmøtet.

Planleggingsmøte: 
Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger onsdag 7.april kl 19.30. Vennligst gi beskjed om du ikke kan delta på dette møtet.

Turledere:
Margaret Åsly (45272695), og Torstein Haaland

Priser:
Voksen medlem/ ikke medlem: Kr 900 / kr 1300. 

Hva dekker prisen:
Turledelse, overnatting og middag som lages på hytta, samt admin. Frukt, niste, tørrmat, termos, etc. må en ta med selv. Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil iht fordeling på planleggingsmøtet.

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Alle deltakerne må ha vinter fjellutstyr, fjellski med stålkanter, eventuelt skismørning og/eller skifeller, skistøvler og bekledning for skiturer i vinterfjellet, solbriller/slalombriller, hodelykt til utebruk (med nye batterier) og sovepose. Minimum halvparten av deltakerne må videre ha med snøspade, mens den andre halvparten må ha vindsekk og liggeunderlag, dette fordeles på planleggingsmøte.. Se ellers vår pakkeliste for vinterturer. Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk og vinter og hvordan kle seg på tur vinter

Krav til deltakerne:
Deltakerne må være i god fysisk form og gått en del på ski i løpet av sesongen siden det er en krevende ski tur

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Skitur i Lyseheia (515)

Fjellskitur til Litle Aurådal, utom Svartevannsmagasinet -  En spennende, flott og krevende skitur i ett nydelig terreng! For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Margaret Åsly
  • Torstein Haaland