Avlyst Dametur til Langavatn (504)

Fellestur

Fra dato
23. januar kl. 10:00
Til dato
24. januar
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Langavatn
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
504
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Denne aktiviteten avlyses av hensyn til nasjonale og lokale smittevernsforskrifter.

Damer på tur ! Turen går fra Lortabu via Sandvatn til Langavatn, Kanskje tar vi en liten avstikker eller to på veien?

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. Takk for hjelpen.

Dag 1 - Turstart

Vi samler opp deltakerne og kjører med private biler til Lortabu. Oppmøtested(er) og kjøre-plan blir satt på planlegginsmøtet, men avreise fra Stavanger blir ca. 10:00

Selve skituren starter fra Lorabua, opp langs Lysebekken, i kjent trase innover forbi Sandvatn. Om været tillater det, en topptur op veien til Langavatn ? . På hytta blir det fellesmiddag

Dag 2 

På Søndags morgen spiser vi frokost, lager matpakker, pakker sekkene og spenner på skiene. Klar for ny dag og nye muligheter. Turen går tilbake mot Lortabu via Sandvatn hytta. Kanskje vi finner vi en alternativ avstikker i dag også ? Unansett kjekke hjemtur

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet, men vi får en fin skitur uansett!

Pris:
Medlem i DNT / ikke medlem
600 kr / 900 kr

Prisen dekker:
Administrasjon, turledelse, overnatting og felles middag. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. 

Planleggingsmøte:
Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger onsdag 20.januar kl 19.30.

Krav til deltakerne:
Må ha gode skiferdigheter og kunne ferdes på ski med ryggsekk.

Pakkeliste:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste for vinterturer.
Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Fjellski med stålkanter, eventuelt skismørning og/eller skifeller, skistøvler og bekledning for skiturer i vinterfjellet, samt solbriller/slalombriller, hodelykt til utebruk, og sovepose/lakenpose. 

Minimum halvparten av deltakerne må videre ha med snøspade, den andre halvparten må ha sovepose, vindsekk og liggeunderlag iht fordeling på planleggingsmøte. Med hensyn til påkledning og innhold i sekken, skal DNTs pakkeliste for skiturer i vinterfjellet følges. 

Turledere:
Margaret Åsly, Gunn Grefstad, og Ann Therese Midbrød

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Utstyr og kart:
Turkart Frafjord- og Bjerkreimsheiane 1: 50 000
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

Dametur til Langavatn (504)

Damer på tur ! Turen går fra Lortabu via Sandvatn til Langavatn, Kanskje tar vi en liten avstikker eller to på veien? For at denne aktiviteten skal være trygg for deg ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Gunn Grefstad
  • Ann Therese Midbrød
  • Margaret Åsly