Hodelykttur i Frafjordheiene (545)

Fellestur

Fra dato
5. november kl. 15:30
Til dato
7. november
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hodelykttur, Sandvatn, Blåfjellenden, Hyttetur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
545
Dette arrangementet er over!

Spennende høsttur med hodelykt inn til Blåfjellenden, over Vestre Blåfjell til Sandvatnhytta. Neste dag over Stutaheia til Hunnedalen.  

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. Takk for hjelpen.

Fredag: 
Vi kjører i privatbiler og samles på parkeringsplassen på Høgaleietet, ved stien inn til Blåfjellenden. Samkjøring avtales på planleggingsmøtet.  Utstyrt med gode hodelykter går vi på oppmerkete stier inn til Blåfjellenden. Her lager vi middag og overnatter.

Lørdag:
Etter en god frokost, så bærer turen oppover mot Vestre Blåfjell, en spennende topp utenfor den rød-merket sti. Derifra videre til enden av Sandvatn før vi runder og går til Sandvatn hytta. En lang og flott dag!
 
Søndag:
Flott tur over Stutahei og tilbake til bilene i Hunnedalen. Hjemreise søndag ettermiddag.
 
Turledere: 
Margaret Åsly, 45272695, og Odd Erik Haugstulen
 
Priser: 
Medlem kr 900,-, ikke medlem kr 1300,-.  
Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.            

Hva dekker prisen:
Turledelse, overnatting, middag og admin.
 
Kart:
Turkartet Frafjord- og Bjerkreimsheiane 1:50 000.
Kart og utstyr kan kjøpes i vårt tursenter.
 
Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Gode fjellstøvler og klær for fjellturer (vann og vindtette samt ullundertøy). Lue, vanter, gamasjer, og hodelykt er viktig. Lakenpose eller sovepose skal brukes på hyttene. Med hensyn til påkledning og innhold i sekken, skal DNTs Pakkeliste for fjellturer  om sommeren følges. Utstyr for eventuell nødbruk i gruppen, så som sovepose, vindsekker, liggeunderlag, førstehjelp utstyr, etc. fordeles på planleggingsmøte.
 
Krav til deltakerne: 
Deltakerne må være i god fysisk form. Hver av deltakerne må bære ca 1 kg ekstra som er mat for felles middager samt litt felles utstyr.
 
Planleggingsmøte: 
Onsdag 3.november kl 19.30 i STF huset i Olav Vs gate 18.

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

Hodelykttur i Frafjordheiene (545)

Spennende høsttur med hodelykt inn til Blåfjellenden, over Vestre Blåfjell til Sandvatnhytta. Neste dag over Stutaheia til Hunnedalen.   For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Margaret Åsly
  • Odd Erik Haugstulen