Nydelige Frafjordheiene i høstprakt (536)

Fellestur

Fra dato
10. september kl. 15:30
Til dato
12. september
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
536
Dette arrangementet er over!

Høsten nytes aller best på fjellet! Bli med over Halfarhei og Stutaheia når høstfjellet er på sitt beste. 

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. Takk for hjelpen.

Avreis og transport:
Avreise fra Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger fredag ettermiddag, 15:30 med private biler. Detaljene for selve turen, avreise/oppmøte avtales på planleggingsmøtet.

Planleggingsmøte: 
Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger onsdag 8.september kl 19.30. Vennligst gi beskjed om du ikke kan delta på dette møtet.

Dag 1: 
Vi kjører til Hunnedalen og parkerer bilene på Høgaleitet. Herfra tar vi taxi til Lysevegen og går den korte turen inn til Børsteinen. Her blir det fellesmiddag og overnatting.

Dag 2: 

Etter en god frokost, utvask av hytta, bærer turen langs Børsteinvatnet og, opp, over Halfharhei, før den fortsetter nedover Halvfarhei og videre til Sandvatn hytten for fellesmiddag og overnatting

Dag 3:

Etter frokost og utvask så bærer turen over enda ei hei, denne gangen Stuteheia og 1078 moh toppen. Videre går turen nedover mot Kringlekveven, og tilslutt Høgaleitet hvor bilene står.

Turledere:
Margaret Åsly (45272695), og Gaute Njå

Priser:
Voksen medlem/ ikke medlem: Kr 1100 / kr 1500. 

Hva dekker prisen:
Turledelse, taxi, overnatting og middag som lages på hytta, samt admin. Niste, tørrmat, termos, etc. må en ta med selv. Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil iht fordeling på planleggingsmøtet.

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Se DNTs pakkeliste for sommerturer. Alle deltakerne må ha godt utstyr for ferdsel i høyfjellsterreng. Det inkluderer blant annet hodelykt med nok lysstyrke og batterikapasitet. Nødvendig utstyr avtales på planleggingsmøtet.

Krav til deltakerne: 
Turen graderes til mellom middels og krevende. Den passer for middels til erfarne turgåere; voksne og ungdom som liker høyfjellsterreng. Deltakerne må være i fysisk form til å kunne bære egen sekk samt fellesutstyr hele turen.

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Nydelige Frafjordheiene i høstprakt (536)

Høsten nytes aller best på fjellet! Bli med over Halfarhei og Stutaheia når høstfjellet er på sitt beste.  For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Margaret Åsly
  • Gaute Njå