Høsttur til Grautheller og Litle Aurådal (542)

Fellestur

Fra dato
24. september kl. 15:30
Til dato
26. september
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Hyttetur, Topptur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
542
Dette arrangementet er over!

Fjellet i høstprakt får vi aldri nok av! Bli med på en flott høsttur inn til Litle Aurådal i spennende og nydelig terreng.

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. Takk for hjelpen.

Dag 1: 
Vi kjører til Sirdal, Duge, hvor vi parkerer bilene, tar på oss hodelyktene og tar beina fatt. Turen går innover til Grautheller hytta hvor det blir en sen fellesmiddag og overnatting.

Dag 2: 
Fra Grautheller til Lite Aurådal . En dag i spennende og flott terreng. Etter å spist frokost, går vi merket løype innom Kamsdalen, over Tverråflærne og ned til Litle Aurådal hytta. Kanskje blir det en topptur på veien? Etter en flott og lang dag ute, blir det godt med en god fellesmiddag, og en kjekk aften i lag. 

Dag 3:

Etter frokost og utvask drar turen ut igjen til Duge. En flott og krevende tur. Kanskje tar vi en alterntiv rute på vei ut igjen. Trygt fremme ved bilene blir det retur til Stavanger.

Avreis og transport:
Avreise fra Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger fredag ettermiddag, 15:30 med private biler. Detaljene for selve turen, avreise/oppmøte avtales på planleggingsmøtet.

Planleggingsmøte: 
Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger onsdag 22.september kl 19.30. Vennligst gi beskjed om du ikke kan delta på dette møtet.

Turledere:
Margaret Åsly (45272695), Odd Erik Haugstulen

Priser:
Voksen medlem/ ikke medlem: Kr 900 / kr 1300. 

Hva dekker prisen:
Turledelse, overnatting og middag som lages på hytta, samt admin. Frukt, niste, tørrmat, termos, etc. må en ta med selv. Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil iht fordeling på planleggingsmøtet.

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Se DNTs pakkeliste for sommerturer. Alle deltakerne må ha godt utstyr for ferdsel i høyfjellsterreng. Det inkluderer blant annet hodelykt med nok lysstyrke og batterikapasitet. Nødvendig utstyr avtales på planleggingsmøtet.

Krav til deltakerne: 
Turen graderes til mellom middels og krevende. Den passer for middels til erfarne turgåere; voksne og ungdom som liker høyfjellsterreng. Deltakerne må være i fysisk form til å kunne bære egen sekk samt fellesutstyr hele turen.

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Høsttur til Grautheller og Litle Aurådal (542)

Fjellet i høstprakt får vi aldri nok av! Bli med på en flott høsttur inn til Litle Aurådal i spennende og nydelig terreng. For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Odd Erik Haugstulen
  • Margaret Åsly