Fjellflørt - Stranddalen 35-55 år (540)

Fellestur

Fra dato
17. september kl. 12:00
Til dato
19. september
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Singeltur, Hyttetur, Singeltreff
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF , Stranddalen turisthytte
Turområde
Hardangervidda, Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
540

Er turen "fulltegnet" så sett deg på ventelisten, vi holder nemlig av halvparten av plassene for å sikre lik fordeling av menn og kvinner. Dere vil bli fortløpenede kontaktet hvis dere blir tatt med fra ventelisten. 

Velkommen til en sosial naturopplevelse! Et par-tre timers reise og 3 timers fjelltur fra Stavanger, Sandnes og Sola lufthavn ligger eventyrlige Stranddalen. Med restaurant-, overnattings- og turtilbud i den absolutte norgestoppen. På denne turen står samværet og småpraten i høysetet, og romantiske toner er en bonus. Er du glad i natur og fjell får du nå muligheten til å tilbringe kvalitetstid sammen med andre single som deler de samme fjell- og friluftsinteressene!  

Turen egner seg for single gutter og jenter mellom 35 og 55 år, som liker å være ute. Her blir det avslappet og god stemning, og deltakelsen på de ulike turene og arrangementene er selvfølgelig frivillig. Vi legger opp til fellesturer og aktiviteter i majestetisk høyfjellsnatur, avslapning i hytta, nydelige treretters middager, og ikke minst hyggelig sosialt samvær og kanskje noen nye venner! Turen tar totalt 40 deltakere.

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. Takk for hjelpen.

Fredag:
2-3 timers gåtur fra Øvre Moen til Stranddalen
Treretters middag
Quiz

Lørdag:
Frokost
Felles fjelltur kl. 10:00 (5-6 timer)
Treretters middag kl. 19:00
Sosialt i peisestuen utover kvelden

Søndag:
Frokost
Fellestur på ca. 3 timer
Hjemreise

Vi legger opp til omtrent like mange gutter og jenter på dette arrangementet.

Priser medlem/ ikke medlem: 2700,-/ 3200,-

Dette inngår i prisen:
Overnatting på Stranddalen hytta (felles wc og bad på gangen), frokost, nistepakke med termospåfyll, treretters middager, arrangement og turer (drikke er ikke inkludert). Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren.

Husk å ta med klær, sko og turutstyr for bruk i fjellet. Og ikke glem badetøy hvis du liker å ta et friskt bad! Sengetøy eller lakenpose er påkrevd (det er mulig å låne lakenpose for kr 120).

Her kan du lese mer om våre romstandarder https://stranddalen.dnt.no/overnatting/

Turledere:
Gunn Tjessem 982 13 070 og Gro Bruarøy

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Ta med vanlig turutstyr, dagstursekk, hodelykt, termos og godt fottøy. Se ellers DNTs pakkelisete for sommerturer i fjellet.  

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

 

 

Fjellflørt - Stranddalen 35-55 år (540)

Er turen "fulltegnet" så sett deg på ventelisten, vi holder nemlig av halvparten av plassene for å sikre lik fordeling av menn og kvinner. Dere vil bli fortløpenede kontaktet hvis dere ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Gro Ravndal Bruarøy
  • Gunn Tjessem