Søndagstur og vaffelkos med DNT ung (408)

Fellestur

Dato
14. mars kl. 11:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lavterskel, Ungdomstur
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT ung Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
408
Dette arrangementet er over!

Bli med på dagstur til Dalsnuten med DNT ung! Vi byr på vafler og kakao. Dette er også en ypperlig mulighet til å bli kjent med DNT ung! Har du hørt om DNT ung, men vet ikke helt hva det er? Eller har du hatt lyst til å bli med på tur, men kjenner ingen? Null problem! Bli med oss på bli-kjent tur. Her kan du spørre om alt du måtte lure på om DNT ung, samtidig som du blir kjent med mange nye folk. :) Dette er også en tur for alle som allerede er aktive i DNT ung og bare vil være med på tur og vaffelspising :)

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. Takk for hjelpen.

Påmeldingsfrist
Søndag 10. mars

Aldersgrense
13 - 18 år

Program

Vi møtes kl 11:00 utenfor Stavanger Turistforenings lokaler i Olav Vs gate 18. Derfra kjører vi egen buss til Gramstad. Det er også mulig å møte gruppen på parkeringsplassen på Gramstad - gi beskjed om dette i kommentarfeltet ved påmelding. Der har vi en kjapp introduksjon før vi turer opp mot Dalsnuten. Vi går i et rolig tempo til toppen, hvor vi tar oss en god pause (kanskje vi kjører en lek og ;-D). Etter pausen beveger vi oss ned igjen til Gramstad kafe hvor det blir vaffelkos og kakao! Mens vi spiser er det god tid til å spørre eventuelle spørsmål eller bare slå av en prat med andre. :-) Etter alle er gode og vaffelmette rydder vi etter oss og går ned til parkeringsplassen. Turen er ferdig ca kl 16.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Pris
kr 20 for medlem/ kr 50 for ikke-medlem

Prisen dekker
Prisen inkluderer transport og turleder, vafler og kakao. Annen snacks, niste, og vannflaske må deltakerne ta med selv.

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Tenk på miljøet og kjøp brukt, lån eller lei utstyr. Miljøvett er fett! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er utstyr du trenger som ikke finnes på Frilager. Det pleier å ordne seg. 

Spesielle behov
Vi ber om at deltakere med sykdommer eller matintoleranser som kan påvirke turen gi beskjed om dette i kommentarfeltet ved påmelding.    

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

 
Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Tale Klingsheim på tale@stf.no eller tlf 92090253

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT ung arrangementer 
DNT ung Program

 

Følg oss på Facebook og Instagram

Søndagstur og vaffelkos med DNT ung (408)

Bli med på dagstur til Dalsnuten med DNT ung! Vi byr på vafler og kakao. Dette er også en ypperlig mulighet til å bli kjent med DNT ung! Har du ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Trym Løken Nødland
  • Kristine Bosch