Samling for frivillige turledere i Sandnes Turlag (1518)

Annet

Dato
27. oktober kl. 19:00 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Annet, , Turplanleggingsmøte, Turplanlegging
Arrangører
Stavanger Turistforening, Sandnes Turlag
Turkode
1518
Dette arrangementet er over!

Nå skal 2022 planlegges! Vi inviterer derfor nye og "gamle" turledere i Sandnes Turlag til et planleggingsmøte i Løen på Gramstad onsdag 27. oktober kl. 19. Hensikten er å få på plass datoer for neste års turprogram, og unngå at flere turer legges på samme dato. Som turleder kan du selv komme med innspill til turer du ønsker å gjennomføre til neste år, men turlagets strategi er å tilby de tradisjonelle søndagsturene, samt nærturer og turer/aktiviteter for Barnas Turlag Sandnes. Vi er likevel åpen for nye innspill!

Dersom du ikke har tatt ett av DNT/STF/Sandnes Turlag sine turlederkurs (Nærturlederkurs, Grunnleggende turlederkurs eller Sommerturlederkurs) kan du finne en oversikt over kursene her. Første steg for å bli turleder, er å gjennomføre et Ambassadørkurs.

Selv om du ikke har en formell turlederutdannelse, er du velkommen på møtet! Vi trenger alltid turleder #2 (og #3) på turene våre. Det kan være en god start dersom du vil prøve deg som turleder, eller ønsker å finne ut hvordan det er å være turleder.

Turer meldes inn til sandnesturlag@stf.no på eget skjema. Husk bilde (i egen fil) som illustrerer turen! Frist for innmelding er 15.november, da alle turer skal være tilgjengelig på nett innen 01.12.21.