Avlyst Kom deg ut - dagen på Gramstad (1500 og 1513)

Arrangement

Dato
7. februar kl. 10:00 - 14:00
Alternative datoer

5. september 2021
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Funksjonshemmede, Utviklingshemmede
Arrangører
Stavanger Turistforening, Sandnes Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1500
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. Avlyst pga smittevernsituasjonen Den arrangeres likevel flere datoer, så du kan vurdere å delta på en av disse.

Turistforeningen ønsker med denne dagen å blåse liv i den gode gamle søndagsturen for hele familien, og å gi flest mulig en smakebit på det beste man kan oppleve i naturen. Det gis gode muligheter til å møte andre barnefamilier, eller gå en god tur sammen med andre voksne. 

Gramstad ligger midt i et variert og flott friluftsområde ved Dalsnuten i Sandnes. Et stort utvalg merkede løyper og stier til mange flotte topper og nuter gir spennende turmuligheter. Det er også mulig å følge merket løype ( Tursti nr. 1 ) fra Sandnes Sentrum over Ulvanut til Gramstad.

Ta med familie og venner og bli med på naturløype på Gramstad søndag 6. september!

Denne "Kom Deg Ut" dag blir litt annerledes enn tidligere. For å ivareta retningslinjer knyttet til COVID 19 situasjonen, blir det i høst kun naturløype for familier - med påmelding (maks 200 plasser). 

Løypen starter fra hovedparkeringsplassen på Gramstad, følger grusveien inn til Kubbetjørn, og videre derfra på sti tilbake til Gramstad. Lypen er ca. 3 kilometer, men er lettgått og kan gjennomføres også for små føtter. Med barnevogn kan du gå grusveien fram og tilbake. 

Registreringskort utleveres ved start til de som har meldt deg på. Utfylt kort leveres i mål, og det blir premietrekning kl. 14. Ta med egen blyant!

Naturstien avsluttes ved friluftslåven på Gramstad hvor det er åpen kafe fra kl. 11-15.

Arrangementet starter kl. 10 og varer fram til kl. 14.

Kom deg ut - dagen på Gramstad (1500 og 1513)

Turistforeningen ønsker med denne dagen å blåse liv i den gode gamle søndagsturen for hele familien, og å gi flest mulig en smakebit på det beste man kan oppleve i ...