Introduksjon til stisykling på Jørpeland (811)

Fellestur

Dato
20. april kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Sykkeltur, Stisykling, Terrengsykling
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF Fjellsportgruppa
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
811

Stisykling er virkelig i vinden for tiden, og med stadig flere tilrettelagte løyper i distriktet er det mange gode grunner til å teste turer i kupert terreng. Jørpeland med Stisykling i Ryfylke i spissen er i ferd med å bli en destinasjon for sykkelfrelste. Vi sjekker ut noen av de flotte løypene! Dette er en introduksjonstur til deg som ikke har prøvd stisykling før. Vi stiller med erfarne turledere og knallgode sykler. Vi kan også stille med hjelm til de som ikke har, oppgi dette hvis du ønsker i kommentarfeltet når du melder deg på. Bli med fjellsportgruppa på tur!

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Program

Dette er en introduksjonstur til deg som ikke har prøvd stisykling før. Du stiller med godt mot, vi tar med det som trengs av sykkelutstyr. Erfarne stisyklere er turledere og vil lære deg de viktigste triksene for å få en fin tur i kuppert terreng. Mandag 19. april sender vi ut informasjon med litt detaljer rundt turen i en e-post til alle deltakerne. 

Vi møtes ved STF-huset i Olav Vs gate 18 i Stavanger, og kjører sammen herfra. Samkjøring avtales i forkant. 

NB! Deltakerne må bruke vanlige sykler, ikke el-sykkel. 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Pris
Medlem i DNT / ikke medlem
400/700 kroner

Prisen dekker
Prisen inkluderer turledelse, administrasjon, leie av sykkel og knebeskyttere. Vi kan også stille med hjelm dersom du ønsker. Oppgi dette i kommentarfeltet ved påmelding. 

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

 
Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med John Petter Nordbø, på e-post johnpetter@stf.no eller på telefon 90737184.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre arrangementer fra fjellsportgruppa 

Program Stavanger Turistforening Fjellsportgruppa

Følg fjellsportgruppa på Facebook og Instagram

Introduksjon til stisykling på Jørpeland (811)

Stisykling er virkelig i vinden for tiden, og med stadig flere tilrettelagte løyper i distriktet er det mange gode grunner til å teste turer i kupert terreng. Jørpeland med Stisykling ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Øystein Hebnes
  • Siri Barkved Moe